Acasă Administratie Rectificare bugetară pozitivă şi tichete cadou pentru toţi angajaţii din învăţământ

Rectificare bugetară pozitivă şi tichete cadou pentru toţi angajaţii din învăţământ

62
0

• Mircia Gutău spune că de aceste stimulente vor beneficia inclusiv angajaţii primăriei, Filarmonicii Ion Dumitrescu şi altor instituţii subordonate

Pe măsură ce se apropie alegerile, primarul Mircia Gutău continuă să asfalteze drumurile din Râmnic în ritm şi mai alert. De altfel, zilele trecute, mai multe lucrări de reabilitare a străzilor din diferite zone ale oraşului au fost finalizate. Democrat-liberalul a dat ordin să se continue şi acţiunile de plantare a pomilor şi arbuştilor, precum şi cele privind montarea coşurilor de gunoi şi băncuţelor noi. De curând, s-a început în forţă modernizarea pieţei din Nord şi s-a predat amplasamentul pentru demararea lucrărilor la Bulevardul Dem Rădulescu. Intens se lucrează şi la căminul de bătrâni din Ostroveni, ce urmează a fi transformat în bloc de locuinţe sociale.

La începutul săptămânii, a fost inaugurat un centru social pentru persoanele fără adăpost, iar Acvarimul a intrat parcă în priză cu extinderile şi reabilitările reţelelor de apă. Primarul Râmnicului mai informează că s-a semnat contractul pentru introducerea apei pe strada Lespezi, iar de curând a fost organizată licitaţia privind achiziţia autospecialei cu ajutorul căreia vor fi ridicate maşinile parcate ilegal pe teritoriul municipiului. În zilele următoare, a mai adăugat Mircia Gutău, va fi supusă aprobării Consiliului Local o nouă rectificare de buget, pozitivă şi de această dată datorită profesionalismului şi rezultatelor echipei coordonată de Alexandru Ghibirdic, şeful Direcţiei Impozite şi Taxe. Este vorba despre suplimentarea cu 38 de miliarde a visteriei locale, din care o bună parte provine din recuperarea datoriilor istorice de la USG. Primăria Râmnicului îşi permite în aceste condiţii să reprezinte din nou excepţia de la regulă, fiind printre puţinele administraţii locale din ţară care vor acorda tuturor angajaţilor din învăţământ tichete cadou. Aceste stimulente, de care vor beneficia inclusiv angajaţii primăriei, Filarmonicii Ion Dumitrescu, Teatrului Anton Pann şi altor instituţii subordonate, vor fi oferite de trei ori în acest an, de Paşti, în perioada Zilelor Râmnicului şi înainte de Crăciun.