Liga I

Victoras Iacob, dorit de Werder Bremen

Victoraş Iacob, dorit de Werder Bremen

 Patronul din Ghencea, Gigi Becali, a fixat preţul la 2,5 milioane de euro pentru transferul atacantului în Bundesliga şi sunt şanse mari ca părţile să se înţeleagă. „Am o ofertă bună din Germania pentru Iacob“, a spus Gigi Becali în urmă cu câteva zile. Ocupanta locului 3 în Bundesliga, Werder Bremen, a propus Stelei 1,8 milioane de euro, dar patronul roş-albaştrilor a solicitat iniţial 3 milioane, apoi a scăzut preţul cu 500.000, iar negocierile finale se vor purta în această săptămână. Interesul din Germania a făcut ca la antrenamentele Stelei, de la Montecatini, absenţa atacantului vâlcean să provoace panică. „Unde e Victoraş?“, a fost întrebarea cea mai folosită, însă Iacob era la hotelul San Marco, ţinut la pat de o răceală puternică.

Un alt fotbalist care ar putea părăsi Ghencea este Mihai Neşu care este dorit de gruparea elenă Olimpiakos Pireu. Grecii au cerut referinţe  despre jucător de la Oleg Protasov, iar acesta le-a spus că Neşu este un fotbalist pe care merită să-ţi cheltuieşti averea. Cu toate că Mihăiţă ar agrea această mutare, sora sa fiind stabilită în Grecia, patronul Gigi Becali a spus că jucătorul nu va pleca.

 Gigi Becali vrea neapărat să-l aducă pe Răzvan Cociş în Ghencea  

Prioritar pentru Steaua în acest moment este internaţionalul Răzvan Cociş, mijlocaşul de 23 de ani care se află sub contract în acest moment cu moldovenii de la Şerif Tiraspol. „Moldovenii aşteaptă discuţiile cu Steaua. L-am anunţat şi pe fotbalist de ofertele pe care le are şi urmează să le analizeze“, a anunţat impresarul jucătorului, Tiberiu Petriş. Conducerea lui Şerif a acordat termen până marţi oficialilor din Ghencea: „Până luni, cel tîrziu marţi, vrem o ofertă clară!“. Gigi Becali este dispus să le dea celor de la Tiraspol două milioane de dolari ca să-l achiziţioneze pe Cociş. „Îl vreau şi ştiu cum să fac ca să accepte“, a spus patronul roş-albaştrilor. Becali i-ar oferi jucătorului un contract de 150.000 de dolari, dublu faţă de cît are la Şerif. Aici apar probleme întrucât fotbalistul ar dori un salariu de 300.000 de dolari.

 Emanuel Osei, la Steaua?

Adus la Timişoara de Cosmin Olăroiu, mijlocaşul Emanuel Osei este dorit de acesta la Steaua Bucureşti. Jucătorul nu a fost luat de Hagi în cantonamentul din Cipru şi, după ce a refuzat un transfer la Oţelul, a ameninţat conducerea lui Poli că va reclama clubul la FIFA şi UEFA. Osei este împrumutat la Poli de Livorno până în vară. Clubul italian, care a solicitat iniţial 750.000 de euro pentru un transfer definitiv, se pare că este dispus să-l cedeze şi pentru 400.000 de euro. Tehnicianul din Ghencea ar avea nevoie de Osei pentru postul de mijlocaş la închidere, după ce în urmă cu câteva zile Steaua a eşuat în tentativa de a-l aduce pe Dan Alexa. Surse din cadrul clubului roş-albastru susţin că transferul ghanezului se va negocia în Cipru, acolo unde conducătorii Stelei se vor întâlni cu omologii lor de la Livorno.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button