Acasă Politica Nuică Nemuritorul, susţinut de Pătru în lupta pentru Primăria Râmnicului

Nuică Nemuritorul, susţinut de Pătru în lupta pentru Primăria Râmnicului

73
0

• Din ciclul: „Sunt chiar nemuritor câteodată!”

Marea împăcare dintre Nicolae Pătru şi Ion Nuică a venit mai repede decât se gândea cineva. După ce Nuică a criticat politica ineficientă dusă de liderul organizaţiei judeţene a PRM, cerând chiar demisia acestuia, în conferinţa de presă de vineri, cei doi peremişti au venit în faţa presei pentru a transmite un semnal de unitate la nivelul organizaţiei. Conferinţa de presă a avut loc ulterior momentului în care Organizaţia Municipală.  Râmnicu Vâlcea l-a desemnat în unanimitate pe Ion Nuică drept candidat pentru primăria municipiului. „Din punctul nostru de vedere, candidatul nostru este domnul Ion Nuică. Rămâne să vină şi delegaţia de cadre a Biroului Permanent ca să aprobe propunerea noastră. Până în data de 15 martie vom cunoaşte numele candidatului. Eu îl voi susţine pe domnul Nuică 100%”, a spus Nicolae Pătru.

La rândul său, Nuică şi-a reiterat dorinţa de a câştiga cel puţin 5 consilieri municipali, câte unul pentru fiecare comisie de specialitate din Consiliul Local. „Din momentul în care ai îmbrăcat armura şi te-ai urcat pe cal, trebuie să te consideri învins? Nu, trebuie să te consideri învingător! Consilierii PRM vor reprezenta interesele cetăţenilor”, a spus Ion Nuică. Acesta a lansat un atac dur la adresa consilierilor municipali liberali, care s-au împotrivit promovării unor interese potrivnice celui general. Nuică a mai spus că în ceea ce-l priveşte, a ridicat mâna, în calitatea sa de consilier, doar pentru proiectele pe care le-a considerat utile comunităţii. „Ce e rău că am ridicat mâna pentru pasajul peste calea ferată? Dacă liberalii au votat împotrivă, aşa trebuia să facă şi Nuică? Din punctul meu de vedere, în Consiliul Local liberalii s-au opus la tot ce a fost bun pentru râmniceni! Nuică a votat ce a fost bun pentru râmniceni! Eu nu sunt robot, chiar dacă câteodată mă transform în robot. Sunt chiar nemuritor câteodată!”, a spus Ion Nuică.
Luni, imediat după terminarea şedinţei de dare de seamă şi alegeri la Sindicatul Pensionarilor, Ion Nuică a invitat conducerea acestei organizaţii, dar şi simpli membri ai sindicatului, la o masă festivă care a avut loc la restaurantul Noil. Nu este prima oară când şeful PRM Rm. Vâlcea este alături de persoanele vârstnice, acesta intenţionând ca şi pe viitor să-şi ofere ajutorul. „Sunt alături de pensionari, pentru că ei merită într-adevăr un trai mai bun după o viaţă de muncă. Vor găsi în mine, de fiecare dată, un sprijin”, ne-a declarat Ion Nuică.  O.H.