Acasă Liga IV Se mută şi Sportul la Mihăeşti

Se mută şi Sportul la Mihăeşti

67
0

• campioana en-titre anunţă transferuri importante

După Topologul Nicolae Bălcescu care a ajuns la o înţelegere cu primarul Nicolae Stănică pentru a fi lăsată să-şi desfăşoare meciurile de pe teren propriu la Mihăeşti, şi campioana en-titre a judeţului, Sportul Rm. Vâlcea, anunţă că va juca în etapele care au mai rămas de disputat în acest campionat, tot la Mihăeşti. Încă din momentul în care s-au înfiinţat, băieţii de la Sportul s-au confruntat cu această problemă, cea a unei baze sportive de care să se poată folosi fără costuri prea mari, însă până la urmă au găsit o variantă, fiind găzduiţi la Bărbăteşti. A fost bine pentru o perioadă, dar pe parcurs distanţa din Rm. Vâlcea şi până la Bărbăteşti a devenit un inconvenient. Au încercat la începutul acestui sezon să se mai apropie de oraş, să găsească şi alte soluţii, însă până la urmă au rămas tot la Bărbăteşti.

Oficialii echipei Sportul anunţă că acum au găsit în sfârşit o variantă pe placul lor. Având exemplul grupării lui „Pendy” Cherăscu, băieţii de la Sportul au apelat la bunăvoinţa primarului din Mihăeşti. Din spusele lui Leo Ştefan, unul dintre jucătorii reprezentativi ai campioanei, problema terenului este deja rezolvată, astfel că vor juca meciurile de pe teren propriu, până la finalul campionatului, la Mihăeşti.
Tot Leo Ştefan ne-a lămurit şi în privinţa lotului de jucători de care dispune Sportul. În această iarnă au părăsit echipa Roşoagă, Văduva, Adi Gheorghe şi portarul Laurenţiu Mutu, astfel că s-a zvonit că Sportul se va desfiinţa. Ştefan ne-a asigurat că nu se va întâmpla acest lucru, ci dimpotrivă, echipa poate deveni mai puternică: „În această săptămână vrem să perfectăm transferul a 7-8 jucători care-au mai fost legitimaţi. Sunt chiar şi jucători de Divizia C sau B. Între ei se află şi doi juniori. Nu vă spun despre cine este vorba. Veţi afla atunci când vom fi siguri de aceste transferuri”. Acesta ne-a vorbit şi despre activitatea echipei din ultima perioadă: „N-am luat prea multe meciuri amicale că sunt terenurile rele şi am preferat să ne pregătim mai mult în sală. Am făcut un egal, 2-2, cu Dinamo Rm. Vâlcea şi cam atât”. (S.S.)