Acasă Alte sporturi Atletul dragasenean, Stefan Patru, este de neoprit!

Atletul dragasenean, Stefan Patru, este de neoprit!

110
0

Atletul drăgăşenean, Ştefan Pătru, este de neoprit!

La volanul unui elegant Maitiz, oferit de organizatori pentru câştigarea „Crosului Loteriei Române”-Bucuresti 2005, Ştefan Pătru, unul din cei mai valoroşi sportivi ai judeţului face o retrospectivă ai ultimilor succese din 2006, an de împliniri atât in latura sportivă cat şi în cea profesională.
Este proaspăt student la Facultatea De Educaţie Fizică Şi Sport din capitala Moldovei-Iaşi împreuna cu bunul său prieten şi concitadin Alin Bereanu-un alt mare atlet crescut la Şcoala De Atletism drăgăşăneană condusă de profesorul Cristi Orza, dorind ca in viitor când vor agăţa in cui pantofii de atletism să şlefuiască tinerele talente, într-un sport care necesită multe sacrificii.A cucerit trei medaliide aur(şi nu locul III aşa cum, dintr-o greşeală de corectură a apărut in „Arena”)la Campionatele Naţionale De Alergare Pe Şosea-20 km-de la Turnu-Severin(la Jun. I individual, cu echipa şi la tineret). Doreşte să câştige medalia de aur la Balcaniada din Grecia in proba preferată 3000 M Obstacole-Jun. I, balcaniadă ce va avea loc începând cu data de 06.09.2006 iar pe plan intern va participa in octombrie la Campionatele Naţionale De Cros de la Craiova pentru  a-şi câştiga dreptul de participare la europene(atât la Juniori,Tineret cât şi la Seniori). Este încă legitimat la C.S.M. Suceava, urmând să semneze în aceste zile cu Poli. Iaşi.
La Lotul Naţional este pregătit de Zsolt Gyongyosi şi Cristi Orza.
„Am fost surprins când acum trei ani, elev în primii ani de liceu fiind, in vestiarul Stadionului din Drăgăşani, la apariţia primelor rezultate mi-a-ţi luat un interviu apărut in „Arena”.Acel interviu a însemnat mult pentru mine şi mi-a  dat aripi, obţinând multe succese interne şi intenaţionale, pentru toate acestea mulţumesc publicaţiei „Arena” –incheie cel mai bun sportiv pe care l-a dat Drăgăşaniul”
Joi, 24.08.2006 în sala bibliotecii din cadrul Primăriei Drăgăşani,în prezenţa primarului Mun. Drăgăşani Ing. Gh. Iordache şi a preşedintelui Comisiei pe Domenii De Activitate, Prof. Dan Binişor, membrii comisiei au votat în umanitate constituirea ca personalitate juridică a Asociaţiei Sportive „ Clubul Sportiv Municipal Drăgăşani” în care Primăria Mun.Drăgăsani va deţine principalul rol în buna organizare a acestui club şi va  fi principalul finanţator.

După expunerea materialului către membrii comisiei, prof.Dan Binişor a argumentat constituirea clubului ca o necesitate in atragerea tuturor talentelor spre marea performanţă şi înscrierea echipei de fotbal în Liga a V-a cu actualul lot în care jumatate din componenţii săi nu sunt trecuţi de 16 ani trebuie să dea încredere Conducerii Tehnice şi Administrative în realizarea obiectivului propus, de asemenea în cadrul clubului se vor  înfiinţa secţii de atletism, handbal, şah, etc.Pentru a concentra valorile sportive ale Mun. Drăgăşani în lipsa dr. Alin Pavelescu, plecat într-o scurtă vizită în Italia echipa de fotbal a fost reprezentată de prof. Alex Morariu, prof. Florin Lupu şi Sandu Şocu, care împreună cu doi reprezentanţi ai primăriei Mun. Drăgăşani va fi mandat să se ocupe de  întocmirea formelor legale pentru obţinerea personalităţii juridice a noului club. Expunându-şi punctul de vedere primarul Mun. Drăgăşani , ing. Gh. Iordache a rezumat existenţa acestui club,la parametrii impuşi de bugetul local la atragerea sponsorilor prin inchirierea spaţiilor  publicitare şi va fi primul  care va semna un contract de publicitate prin societetea „Casa de Vinuri Iordache” modelul său trebuind să fie preluat şi de alţi oameni de afaceri patenţi financiar. De asemenea se doreşte închirierea terenului de minifotbal.