Acasă Bârfe Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

388
0

• Prin chemarea primarului Gutău la Adunarea Generală a AJF Vâlcea de săptămâna trecută, Pintilie a încercat să dea o dublă lovitură. În primul rând, să se recompenseze din punct de vedere moral pentru cuvintele grele spuse la adresa edilului pe vremea când acesta era anchetat de DNA, iar apoi pentru a mai cerşi alte fonduri şi facilităţi din partea Primăriei Râmnicului. În plus, pentru a-l convinge şi mai mult pe Gutău de „bunele sale intenţii”, „talibanul” a adoptat postura milogului şi a sfârşit discursul penibil, anunţând cu voce tare, ca şi când campania electorală ar fi început deja: „Domnule primar, Goranu e cu dumneavoastră!”.  

• Unul dintre observatorii ce-şi fac veacul pe la AJF ne-a spus recent că preşedintele unei importante Comisii încerca să nu pară afectat de criticile din ARENA şi nici de faptul că era trecut la „Presa te coboară”. Mişelul ţinea una şi bună că: „sunt proşti ăştia care spun că presa mă coboară, pentru că nu m-a ridicat niciodată, ca să aibă de unde să mă coboare!”. Adevăr grăit-a păcătosul când a spus că nu are de unde să fie coborât. De la nivelul lui, mai jos nu se poate… sau doar el poate!

• Cică şeful AJF este tot mai des pus la punct de secretarul general Demetrescu în privinţa statutului şi regulamentului. „Îl face praf Zăpadă pe şefu’, dar măcar Daniel ăsta nu e ca Mănoiu şi să spună tuturor şi mai ales presei că preşedintele e depăşit de regulamente” – spunea pe culoarele Sălii Traian un important preşedinte de comisie.

• Câţiva primari de localităţi au început să-i ameninţe pe preşedinţii echipelor de fotbal din comunele respective că nu le vor mai plăti taxele către AJF dacă nu îi vor susţine politic sau dacă, mai rău, se vor înscrie în partide de opoziţie. Culmea e că a primit ameninţări şi preşedintele unei echipe ce nu a beneficiat niciodată de sprijinul primăriei, dar acum primarul spune că-şi va retrage… sprijinul pentru fotbal!!! Adică o să le interzică să mai joace în comună?

• Într-unul din puţinele oraşe fără echipă în Liga a IV-a e mare scandal. Cică pe vremea când oraşul avea echipă în Divizia C, pentru fotbal nu s-a dat nimic de la buget, iar acum, că vin alegerile, s-au găsit bani doar pentru echipa nou înfiinţată şi susţinută pe banii autorităţilor. Se anunţă mare scandal între munţi…

• Râşniţă a fost numit la cârma echipei Tomis Constanţa. Antrenorul care-a trecut şi pe la Vâlcea cândva este „artizanul” unei performanţe notorii în grupele Ligii Campionilor. Sub conducerea sa,  Oltchim-ul a irosit lamentabil o calificare, după ce a pierdut surprinzător în faţa unei grupări anonime, Rimini din Italia, meci decisiv pentru ieşirea din grupe, iar mai departe a mers Hypobank Viena, echipa magnatului Prokoff.