Acasă Liga IV Fără protocol după Adunarea Generală?

Fără protocol după Adunarea Generală?

70
0

Publicarea în ARENA de săptămâna trecută a întrebărilor legate de modul cum s-au cheltuit banii Asociaţiei Judeţene de Fotbal Vâlcea a creat o stare de tensiune în rândul celor ce au crezut până acum că pot să facă şi să dreagă ce vor în fotbalul judeţean. Sesizarea primită de noi din partea unui preşedinte de club care a constatat că de la alegerea lui Pintilie şi până în prezent s-au cheltuit pe protocoale (mese festive, şpriţuri şi alte mici aperitive) foarte mulţi bani, pare să se adeverească. Pe undeva, prin sudul judeţului, un om de fotbal apropiat preşedintelui Pintilie are de gând să propună ca anul acesta, la Adunarea Generală, să li se comunice delegaţilor prezenţi că nu vor mai avea parte de aperitiv, ciorbă, friptură şi băuturile aferente din cauza …publicaţiei ARENA!

Planul a răsuflat pentru că tot mai multe persoane ne informează cu privire la activitatea din sânul AJF, chiar şi din culisele acestei instituţii. Aşa am aflat că „strategul” om de fotbal a spus: „Uite cum facem: nu mai organizăm masă festivă după Adunarea Generală! În plină şedinţă o să le comunicăm preşedinţilor de club că avem o pauză de cafea şi de covrigi calzi, iar după şedinţă nu va mai fi nimic din cauză că ăia de la Arena ne înjură, ne fac în fel şi chip şi ne acuză că tocăm banii pe protocoale, deşi sunt banii echipelor şi tot pentru reprezentanţii acestor echipe se făcea masa, că ei vin după drum, că rabdă de foame aproape toată ziua şi bla, bla, bla…”
Prin urmare, cei ce vor ca la Adunarea Generală din acest an să nu mai fie organizat masă festivă după şedinţă urmăresc două lucruri extrem de evidente: să îndrepte atenţia delegaţilor de la adevăratele nereguli din AJF spre criticile publicate de presă şi să scutească astfel de cheltuieli o instituţie din care s-au scurs oricum prea mulţi bani pe protocoale. O decizie finală nu s-a luat încă, iar ea va aparţine preşedintelui Pintilie. Cum rămâne şefu’: e cu protocol sau fără?