Acasă Liga V Întăriri din Liga a IV-a pentru Posada Perişani

Întăriri din Liga a IV-a pentru Posada Perişani

61
0

Această pauză competiţională s-a dovedit de bun augur pentru nou-înfiinţata echipă din Ţara Loviştei, Posada Perişani. La echipa primarului Ion Sandu au fost legitimaţi trei jucători care au evoluat la Alma Lex Drăgăşani şi unul de la Viitorul Rm. Vâlcea. De la gruparea drăgăşeneană au venit la Posada, Marius Munteanu, Alexandru Roşu şi Dragoş Apostolescu, iar de la Viitorul, Liviu Nicolescu. Schimbări au avut loc şi pe banca tehnică, acolo unde ca antrenor principal a fost numit Florin Căpătan care va fi secondat de nou-venitul Marius Munteanu. Deşi era dată ca sigură venirea lui Laurenţiu Pufu, acesta va ajunge la echipa din Ţara Loviştei cel mai probabil la vară.

Nou-veniţii au debutat la Perişani în primul amical disputat duminică, la Călimăneşti, unde au întâlnit pe Viitorul Călimăneşti. În ciuda vremii ploioase şi a terenului destul de greu, cele două formaţii au oferit un joc plăcut, la finalul căruia câştig de cauză au avut perişenenii care s-au impus cu 1-0 prin golul marcat de Dragoş Apostolescu din pasa lui Bogdan Funzescu.
În ceea ce priveşte planurile de viitor la echipa din Perişani, viceprimarul Florinel Enache împreună cu preşedintele echipei Daniel Duroi şi vicele Costel Buican au planuri îndrăzneţe şi speră ca, în maxim doi ani Posada să promoveze în Liga a IV-a. „Am reuşit să aducem patru jucători care au experienţa Ligii a IV-a, acolo unde ne dorim să ajungem şi noi în cel mai scurt timp. În ceea ce priveşte achiziţiile, lucrurile nu se vor opri aici. Deja am purtat discuţii cu câţiva jucători tot de la echipa din Liga IV-a şi sperăm ca să ajungă la noi în cel mai scurt timp. Dacă în turul campionatului am obţinut 20 de puncte, pentru retur ne-am propus să mai adunăm încă 30 de puncte pentru a ne atinge obiectivul propus, adică clasarea între primele 6 echipe. Primarul Ion Sandu face tot ceea ce-i stă în putere şi suntem siguri că va reuşi ca în acest an baza sportivă din comună să fie gata. Când acest proiect va fi finalizat, Posada Perişani va beneficia de una dintre cele mai frumoase baze sportive din judeţ. ” – au spus oficialii echipei din Perişani.
Romulus Dumitru