Acasă Diverse Mihai Persu s-a întâlnit cu oamenii de fotbal din Dragasani

Mihai Persu s-a întâlnit cu oamenii de fotbal din Dragasani

139
0

Susţinut de vicepreşedintele Viorel Neacşu,

Mihai Persu s-a întâlnit cu oamenii de fotbal din Drăgăşani

   Cu toate că publicaţia noastră a decis să fie imparţială, să pună spaţiul necesar la dispoziţia celor ce candidează la şefia AJF şi a anunţat public acest lucru, sunt unii candidaţi care nu profită din plin de acest avantaj şi suntem surprinşi să constatăm acest lucru. Cu toate acestea, graţie oamenilor de fotbal din jurul municipiului Drăgăşani, am aflat că Mihai Persu, unul dintre candidaţii la preşedinţia AJF Vâlcea, s-a întâlnit cu oameni de fotbal din sudul judeţului pentru a le afla problemele cu care se confruntă, pentru a le prezenta „programul de guvernare”, adică – în câteva cuvinte – pentru a-i convinge să-l voteze. Acţiunea a fost mijlocită de vicepreşedintele AJF, domnul Viorel Neacşu. Un alt aspect interesant al campaniei electorale a domnului Mihai Persu îl reprezintă chestionarul în baza căruia candidatul la şefia SAJF Vâlcea, dar mai ales oamenii din staful său de campanie, l-au făcut pentru a „dialoga” cu electorii. În cele ce urmează vă prezentăm conţinutul acestui chestionar. Cei ce doresc să răspundă întrebărilor, o pot face trimiţând răspunsurile pe adresa redacţiei. Promitem că nu vom viola corespondenţa, dacă pe plic se menţionează „pentru Mihai Persu”. Scrisorile vor ajunge la destinaţie!

CHESTIONAR

1. Sunteţi mulţumiţi de modul cum a fost condusă Asociaţia Judeţeană de Fotbal în acest ultim mandat?

……………………………………………………

2. Dacă da, credeţi că o persoană tânără şi dinamică, poate continua pe linia impusă de fostul preşedinte al AJF, Gheorghe Constantin, sau o persoană în vârstă ar fi mai bine să facă acest lucru?

……………………………………………………

3. Sunteţi mulţumiţi de conducătorii Comisiilor AJF? Dacă nu, exemplificaţi Comisiilor la care consideraţi că ar fi mai potrivită alte persoane

……………………………………………………

4. Sunteţi mulţumiţi de actualul secretar general al AJF? Dacă nu, propuneţi câteva persoane care ar putea îndeplini cu succes această funcţie

……………………………………………………

5. Consideraţi oportună înfiinţarea loturilor de fotbal la nivelul Diviziei D şi Divizia "Onoare"?

……………………………………………………

6. Credeţi că un program al AJF de modernizare a terenurilor de fotbal din judeţ, cu sprijinul autorităţilor locale, are şanse de reuşită?

……………………………………………………

7. Credeţi că ar fi bună o micşorare a taxelor dar de înăsprire a amenzilor pentru indisciplină?

……………………………………………………

8. Credeţi că un departament de Marketing şi Comunicare în cadrul AJF ar fi necesar?

……………………………………………………

  9. Consideraţi necesar să construim o „Casă a fotbalului vâlcean”?

……………………………………………………

10. Sugestii pentru viitorul preşedinte al AJF Vâlcea

………………………………………………………