Acasă Bârfe Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

108
0

• Faptul că echipa de juniori-republicani a Clubului Sportiv Municipal a ocupat la finele turului de campionat primul loc în clasament a atras atenţia antrenorilor de la gruparea de Ligă Secundă din Zăvoi. De la grupa antrenată de Viorel Ciofâcă ar urma să facă saltul la echipa mare 2-3 juniori, care trebuie însă să-i convingă de valoarea lor pe antrenorii Bondrea şi Teleşpan.

• Un preşedinte al unei grupări de Liga a IV-a vrea să dezvăluie câţi bani a dat şi mai ales ce persoane s-au ales cu favorurile financiare ale „darnicului” patron pentru ca echipa pe care-o sponsorizează să câştige câteva dintre meciurile importante din tur. Şi-a amânat deocamdată dezvăluirile incendiare, însă este hotărât să dea totul în vileag în cazul în care în retur echipa va fi furată.

• Conducătorii unei echipe de fotbal din Liga a V-a, nevoiţi adesea ca pentru a-şi asigura victoria să plătească un arbitru – întotdeauna acelaşi (!), s-au văzut de curând în situaţia de a fi refuzaţi de către cel în cauză. În speţă, în situaţia în care „fluieraşul” în cauză va mai fi delegat la partidele acestei grupări şi-n a doua parte a campionatului, jucătorii sunt dispuşi să-i întindă acestuia o „capcană”.

• Oficialii echipei BC Rm. Vâlcea, nemulţumiţi de randamentul unora dintre jucătorii sârbi transferaţi în vară sunt dispuşi să se dispenseze de serviciile acestora şi să le rezilieze contractele. Se vorbeşte însă deja de achiziţionarea altor jucători, din ţară, dar şi de peste hotare.