Liga IV

Soarta partidei s-a decis în prima repriză

CSM Drăgăşani – Flacăra Horezu 5-2
• la scorul de 2-1, oaspeţii au ratat un penalty

În timp ce lupta pentru câştigarea campionatului la Liga a IV-a este văzută de tot mai multă lume ca pe o afacere în doi (Dinamo Horezu şi Hidroelectra), cealaltă echipă de pe podium încă mai stă la pândă, aşteptând paşii greşiţi ai favoriţilor. Pentru a sta în apropierea primelor două locuri, cei de la CSM Drăgăşani nu au voie să piardă puncte, mai ales pe propriul teren. În disputa cu „fiara rănită” a fotbalului judeţean, am numit aici drastic sancţionata echipă Flacăra Horezu, drăgăşenenii au avut un start bun de meci. Era minutul 3 şi Mitală deschisese deja scorul. În minutul 24 Sticlaru a mărit diferenţa, însă „dubla” fundaşului Mitală nu a însemnat majorarea diferenţei pentru că apărătorul drăgăşenean a marcat în propria poartă pentru 2-1. Era minutul 26.

Cu aproape zece minute înainte de sfârşitul primei reprize, Flacăra Horezu a ratat un penalty şi astfel că la pauză nu s-a consemnat egalitate. În debutul reprizei a doua, va fi „dublă” şi pentru Sticlaru, acesta înscriind exact atunci când trebuie, dar meciul nu era încă jucat. Cu o ultimă tresărire, Flacăra Horezu s-a apropiat la un gol în minutul 60, după care a intrat în „rol” Barbu de la CSM Drăgăşani. Fiind ziua „dublelor”, acesta a reuşit şi el două goluri, în minutele 73 şi 80, pecetluind astfel soarta celor trei puncte puse-n joc.
Meciul a mai avut în afara penalti-ului ratat în prima repriză încă un eveniment negativ. În „rolul principal” s-a aflat jucătorul Siclaru, care a fost şi înger (a marcat de două ori) şi demon (a fost eliminat) pentru CSM. Clubul drăgăşenean va lua măsuri drastice cu acest jucător pentru că a dat dovadă de un comportament dedemn, spune un oficial al echipei CSM. Sticlaru a protestat, l-a înjurat şi scuipat pe arbitrul partidei, încercând chiar să-l lovească. „Nu tolerăm asemenea comportamente!” –a spus un oficial de la CSM, iar acum se va aştepta să treacă vacanţa de iarnă pentru a se stabili strategia pentru ultima parte a campionatului.
Florin RADU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button