Acasă Liga IV Meci cu prelungiri la Comisia de Disciplină

Meci cu prelungiri la Comisia de Disciplină

51
0

Olteţul Zătreni – Luncavăţul Popeşti 1-0 (0-0)
• oaspeţii au contestat trei jucători ai Olteţului • popeştenii sunt convinşi că o parte din jucătorii de la Zătreni au dublă legitimare

Ultima etapă din acest an, ultima partidă şi pentru formaţia primarului Şerban. Popeştenii erau convinşi că nu pot redresa „căruţa” după un singur meci, aşa că partida de la Zătreni conta mai puţin. Bineînţeles că s-au gândit la o victorie, însă până la urmă s-a dovedit că gazdele, în speţă Olteţul Zătreni, şi-au dorit mai mult să câştige acest meci. Au avut mai multe ocazii încă din prima parte a întâlnirii, însă golul, care avea să fie al victoriei, a venit în partea secundă.

„Au fost mai buni ca noi, au meritat victoria”, a recunoscut şi primarul Şerban. Liniştit, la prima vedere, însă lucrurile nu s-au oprit aici. Primarul Şerban este convins că echipa din Zătreni foloseşte jucători de la Craiova care au dublă legitimare. Ceea ce contravine regulamentului. Oricum, la sfârşitul jocului a făcut o contestaţie pentru substituire, bănuind trei jucători. Urmează ca verdictul să fie dat de Comisia de Disciplină care se va întruni marţi, 11 decembrie.

„Mi-a fost frică să nu plec fardat de la meci”
• primarul Şerban, nemulţumit de atitudinea gazdelor

Mai multe amănunte despre ce s-a întâmplat la Zătreni ne-a oferit primarul Constantin Şerban. Edilul din Popeşti a acuzat jocul dur al gazdelor şi prestaţia brigăzii de arbitri, pe alocuri, însă cel mai mult l-a deranjat atitudinea celor de pe marginea terenului. „M-au dezamăgit. Locul lor e departe de civilizaţie, de fotbal, dacă procedează aşa cum au făcut-o acum. Pentru prima data mi-a fost frică la un meci, m-am simţit umilit. Mă gândeam că plec «fardat» de acolo, că mă linşează. Cuvintele pe care le-au spus cei din Zătreni n-ar fi trebuit aruncate aşa, că nu eram oricine. Au ajuns să mă ameninţe că mă bat. La presiunea care se crease, am avut emoţii când am făcut contestaţia, pentru că vestiarele arbitrilor sunt în primărie, la 200 de metri de teren. Păi cum să le fie asigurată protecţia când şi şeful de post incita. V-am spus, nu contest victoria lor, a fost meritată. Doar modul în care au jucat m-a deranjat. I-a fost frică şi lui Mosor. În prima repriză, la 0-0, jucătorul nostru a primit clar cot în figură şi n-a dat nimic. Şi multe alte faulturi dure. N-a minţit cine a spus că e ca în Kosovo acolo. Apoi ei au jucători de la Craiova, cu dublă legitimare. Am vrut să fac contestaţie, însă mi s-a spus că dreptul de joc se contestă înainte. Dar n-ar trebui să fie aşa. Pentru că eu nu am de unde să ştiu înainte de meci cine va juca. Eu văd jucătorii pe teren. În sfârşit, am contestat 3 jucători pentru substituire. Dar nu ştiu dacă vom câştiga pentru că nici aici nu s-a procedat corect. Ce să mai zic de atitudinea arbitrilor şi observatorului care i-au dat jucătorului contestat legitimaţia să citească după ea. Oricum, noi am filmat meciul. Sper să se ia în considerare caseta video, pentru că altfel, în proporţie de 99 la sută vom pierde. Îmi pare rău că spun aceste lucruri, mai ales că sunt prieten cu primarul de acolo. Ştiu că nu e de vină pentru toate acestea şi probabil că altfel ar fi fost situaţia dacă el era prezent la acest meci”, ne-a spus primarul de la Popeşti. „Oricum, de retrogradat, nu retrogradez. Îmi fac echipă şi în retur tot voi reuşi să recuperez. Au existat unele discuţii şi cu jucătorii, însă aşa se întâmplă la sfârşitul jocurilor, suntem mai aprinşi, spunem lucruri pe care apoi le regretăm. Dar acum totul a revenit la normal şi la sfârşitul acestei săptămâni chiar le voi organiza un banchet de sfârşit de an la Rm. Vâlcea”, a încheiat Şerban.