Acasă Diverse Nu s-au disputat trei meciuri în Cupa României

Nu s-au disputat trei meciuri în Cupa României

50
0

• FC Govora nu a avut jucători suficienţi pentru a face deplasarea la Romani, Sportul nu s-a prezentat la Băbeni, pentru întâlnirea cu echipa lui Roşu, iar Forestierul a preferat să zică pas competiţiei

Din cele şaisprezece meciuri programate în faza judeţeană a Cupei României, n-au mai avut loc trei dintre acestea. Unul, cel dintre Inter Suteşti şi Forestierul Băbeni nici măcar nu a mai fost programat, asta pentru că echipa oaspete nu a dorit să facă deplasarea la Suteşti. Pentru băbenari nu era importantă Cupa României, din moment ce nici în campionat nu o duc prea bine, fiind în pericolul de a se desfiinţa. O deplasare la Suteşti însemna o cheltuială în plus, astfel că au preferat să-şi păstreze resursele pentru campionat. Şi fosta campioană a judeţului, Sportul Rm. Vâlcea, a desconsiderat Cupa României pe care anul trecut o câştigase, obţinând dreptul de a-şi măsura forţele cu o divizionară C, respectiv cu FC Oltchim.

Acum au renunţat să mai lupte pe două fronturi. Uţă şi compania nu s-au prezentat la terenul „Metalul” pentru întâlnirea cu FC Băbeni, astfel că gruparea lui Roşu este nevoită acum să mai dispute un meci, deşi nu avea în plan acest lucru. „Eu ziceam că luăm doar campionatul, dar băieţii mă fac să mă gândesc şi la event”, a glumit Roşu pe seama acestei situaţii. În condiţiile în care s-ar fi prezentat cei de la Sportul, era posibil ca meciul să nu se fi disputat oricum, asta pentru că în preziua partidei, după întâlnirea de la „Onoare” dintre Flacăra Valea Mare Băbeni şi Cerna Fîrtăţeşti, terenul arăta ca o orezărie, numai practicabil nefiind. În altă ordine de idei, Forestierul Romani reprezintă una dintre surprizele acestei ediţii de Cupa României. Nu ne amintim să fi auzit vreodată ca trupa lui Mitică Drăgănescu să fi ajuns într-o fază atât de înaintată a Cupei României. A reuşit să ajungă în sferturi, eliminând o divizionară D, pe FC Govora. Echipa lui Mihai Ciobanu n-a avut suficienţi jucători pentru a face deplasarea la Romani, astfel că Forestierul a câştigat meciul cu scorul de 3-0, obţinând biletul pentru optimi.