Acasă Politica Bârfe mai MULT sau mai PUŢIN adevărate

Bârfe mai MULT sau mai PUŢIN adevărate

57
0

• Un fost prefect, împreună cu purtătorul lui de cuvânt, i-au cerut unui om de afaceri din sudul judeţului să le procure pentru campania electorală a PSD un miliard de lei. Omul de afaceri le-a adus la Prefectură doar 600 de milioane, motiv pentru care Ceafă Lată l-a făcut cu ou şi cu oţet în faţa a doi subalterni. În final, din cele 600 milioane, nici jumătate nu s-au folosit cu destinaţia pentru care au fost ceruţi, ci au fost împărţiţi „frăţeşte”.

• La Lăpuşata, cu doar câteva zile înainte de alegerile pentru PE, democraţii au împărţit electoratului conserve. Problema este că acestea erau expirate.

• Cristi Preoteasa, directorul interimar pus de PNL la RAR, a făcut campanie electorală pentru PSD, motiv pentru care el şi-a pus în cap mai mulţi lideri liberali locali.

• Samoil Vâlcu spera că va fi noul lider al PD Vâlcea, după decizia conducerii centrale a partidului de a defrişa actuala echipă din fruntea filialei. Pretenţiile sale erau justificate, în opinia colegilor săi, însă cine se poate pune cu Elena Udrea?

• Câţiva primari liberali au intrat în vizorul liderilor judeţeni ai PNL după ce s-a constatat că aceştia nu s-au zbătut prea tare să ajute partidul pentru a obţine scoruri bune la alegerile europarlamentare. Aceştia sunt în pericol să li se ia caii de la bicicletă.

• Cristi Buican a aflat de la democraţi că Emanuelle Frâncu îl înjură peste tot ca la uşa cortului. Probabil că acest lucru ar trebui să-l motiveze îndeajuns încât să scurteze perioada de şefie în PNL Vâlcea a lui Merlin, deputatul, nu actorul de filme XXX.

• Aurică Vlădoiu este foarte supărat pe primarul din Oteşani, care l-a minţit că are treabă în străinătate chiar în perioada campaniei electorale. Dovadă şi faptul că PSD a scos un scor foarte prost în această localitate.

• Secţiile de votare au fost invadate de reprezentanţi ai UDMR, care de fapt sunt membri PNL. Printre liberalii udemerişti se numără şi soţul unui ministru secretar de stat liberal, care obişnuieşte să se îmbrace de la second-hand şi să pozeze în pasăre măiastră a guvernului Tăriceanu.