Acasă Bârfe Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

120
0

• CSM Rm. Vâlcea este foarte aproape să se despartă de unul dintre juniori de perspectivă, Alexandru Vlăduţi, care-a început să intre în dizgraţia antrenorului Marian Bondrea. Asta după ce, pe diverse căi, a încercat să forţeze mâna tehnicianului de a-l titulariza ca junior, în dauna portarului Râmniceanu. Lucru cu care Bondrea nu este nici pe departe de acord. Săptămâna trecută, după meciul cu CFR Timişoara, l-a şi atenţionat indirect pe Vlăduţi că se poate trezi în afara lotului.

• Punctele pierdute de CSM II Rm. Vâlcea în disputa cu echipa din Malaia se pare că fac parte dintr-un plan mai elaborat, menit să avantajeze… Hidroelectra. Astfel, din câte se pare, Energia ar urma să le cedeze în continuare Hidroelectrei pe teren propriu. „Planul este bine ticluit, punctele se împart pe filiera CSM II – Hidroelectra”, s-au plâns oficiali ai echipei Dinamo Horezu sub protecţia anonimatului.

• Pentru că l-a folosit pe Marius Chelcea în cinci meciuri din acest sezon fără ca acesta să mai fie legitimat, Flacăra Horezu riscă să piardă partidele respective la masa verde. Din câte se pare, în contrapartidă cu faptul că nu a reuşit să-i rezolve scandalul cu CSM II, „talibanul” a ales să ţină secret acest lucru. Printre jocurile câştigate de Flacăra cu Marius Chelcea pe teren se numără şi cel cu Dinamo Horezu. Zvonul a ajuns între timp şi la urechile lui Dan Mazilu, care este hotărât să nu lase lucrurile aşa. În cazul în care trupa lui Chelcea va pierde cele cinci meciuri ar ajunge în zona fierbinte a clasamentului, iar Dinamo Horezu va reduce distanţa care-o separă de Hidroelectra la doar 2 puncte.

• Cei care-au fost prezenţi săptămâna trecută la meciul dintre FC Vartex şi Sportul Rm. Vâlcea au putut asista la încă o mostră din ceea ce înseamnă fotbalul curat patronat de Pintilie. Supăraţi pentru faptul că se simt lucraţi de AJF, o dovadă în acest sens fiind meciul pierdut la „masa verde” cu Luncavăţul Popeşti, oficialii de la Vartex preferă să meargă pe „cont propriu”. Iar ce-i în mână, nu-i minciună! Se pare că au apelat la prietenia cu alte echipe pentru a-şi asigura încă de pe teren succesul.

• Tot mai mulţi suporteri ai echipei BC Rm. Vâlcea contestă campania de achiziţii făcută de oficialii clubului în această vară. „S-a renunţat prea uşor la Jamaal Miller, un baschetbalist care juca aproape de unul singur pentru că pe vremea aceea chiar nu avea echipă, chiar nu era nimeni care să-l poată ajuta”, spun cârcotaşii, urmărind evoluţia celor cinci ex-iugoslavi de la BC Rm. Vâlcea. Tot ce e posibil, nu-i aşa? Un lucru e clar: jocul mai puţin reuşit al trupei lui Seleskovic nu mai poate fi salvat în acest campionat nici de precizia unor aruncări de 3 puncte „marca Jamaal Miller”, care ridicau publicul în picioare anul trecut. Cum cel puţin unul dintre jucătorii sârbi este clar că nu avea ce căuta la Vâlcea, se putea deci opta pentru păstrarea ca al cincilea „stranier” a americanului.