Acasă Politica Quinta Royala / Jolly Jokerul politicii vâlcene / Cacealmaua

Quinta Royala / Jolly Jokerul politicii vâlcene / Cacealmaua

253
0

Quintă Royală

 Anuţa Handolescu este poate singurul prefect pe care l-a avut acest judeţ şi care a înţeles cu ce se mãnâncã în realitate administraţia publicã şi atribuţiile instituţiei. Mai e chestia şi de şcoalã, dupã cum am putut observa cu toţii. În conferinţa de presã de sãptãmâna trecutã, doamna prefect Anuţa Handolescu a fãcut cunoscut presei cã este pregãtitã trup şi suflet pentru o eventualã decizie de mutare a sa în alt judeţ, însã, ar fi şi pãcat sã ne trezim pe cap din nou cu vreun prefect cu mentalitate comunistã şi îngustã, cum din pãcate am mai avut parte.       
 

Jolly Jokerul politicii vâlcene 

Aurel Vlãdoiu este ceea ce am putea numi un prefect în aşteptare dacã ar fi sã dãm crezare zvonului cã şi el ar fi dat şi trecut examenul de prefect. Gurile rele spun cã pesedistul are câţiva prieteni sus puşi în conducerea centralã a PNL, iar relaţiile apropiate cu aceştia i-ar fi adus câteva sutimi la notã. Noi nu vrem sã credem cele auzite, însã şi în ultima şedinţã a Delegaţiei Permanentã a PSD Vâlcea, printre altele, s-a discutat şi acest subiect. Iar zonurile cicã n-ar fi departe de adevãr.    
 

Cacealmaua

Adrian Toader a intrat în presã, însã, din motive care ne sunt strãine, la conferinţele de presã, tot duce lipsã de subiecte. Probabil cã lucrurile s-ar schimba în condiţiile în care domnia sa ar începe sã citeascã şi alte ziare. Nu de alta, dar nu este deloc interesant sã ascultãm mereu aceeaşi placã.

a intrat în presã, însã, din motive care ne sunt strãine, la conferinţele de presã, tot duce lipsã de subiecte. Probabil cã lucrurile s-ar schimba în condiţiile în care domnia sa ar începe sã citeascã şi alte ziare. Nu de alta, dar nu este deloc interesant sã ascultãm mereu aceeaşi placã.