Bârfe

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

• Victor Roşca este vizat pentru funcţia de antrenor la CSM. Pentru că şi Costel Pană a avut rezultate deosebite pe banca CSM-ului, acesta va rămâne de asemenea în Zăvoi, iar Roşca ar urma să fie numit doar director tehnic.

• Săptămâna trecută, şefii AJF-ului au plecat în grabă la Bucureşti, la sediul federaţiei. Dar nu ca să se laude cumva cu realizările din fotbalul judeţean, ci pentru a da lămuriri suplimentare vizavi de unele reclamaţii sosite pe adresa forului din Capitală, care dezvăluiau neregulile tot mai dese şi modul defectuos de a conduce al lui Pintilie şi al acoliţilor săi. Am aflat că oficialii de la Bucureşti sunt în temă cu multe dintre incidentele care se petrec în fotbalul vâlcean. Sursa de încredere a celor de la FRF este chiar ziarul ARENA, pagini întregi din săptămânalul nostru fiind trimise prin fax de cei care vor să semnaleze erorile lui Pintilie. Prietenii ştiu de ce!

• Oficialii AJF-ului motivează deciziile de a nu informa presa cu privire la cuantumul amenzilor primite de către cei indisciplinaţi prin faptul că reprezentanţii echipelor nu mai doresc ca acestea să fie publice. Noi am aflat însă altceva, şi anume faptul că persoanele din conducerea AJF Vâlcea nu-şi mai doresc ca mass-media să mai fie informată exact câţi bani intră în conturile Asociaţiei patronate de Pintilie. Ghiciţi de ce?

• Conducerea AJF Vâlcea s-a lăudat în dese rânduri că a făcut sponsorizări importante pentru binele fotbalului judeţean. Atât în bani, cât şi-n obiecte. Ceea ce au uitat oamenii lui Pintilie să precizeze exact este nivelul comisioanelor pe care şi le-au tras pentru banii încasaţi de AJF. Oare delegaţii prezenţi la Adunarea Generală din februarie au reglementat cumva şi acest aspect, cât să ia fiecare pentru contractele de sponsorizare aduse? Din câte ne aducem aminte, nu prea.  

• Preşedintele Comisiei de Copii şi Juniori din cadrul AJF Vâlcea, Emil Ciulei, este primul care e pe cale să părăsească tabăra lui Pintilie. Am aflat că între el şi „taliban” au existat recent unele discuţii aprinse, în contradictoriu, iar Ciulei ar fi anunţat unor apropiaţi că intenţionează să renunţe în curând la funcţia pe care-o deţine în cadrul Asociaţiei.

• Am auzit că o şpagă de 5 milioane de lei a intrat de curând în buzunarele unui înalt oficial al AJF fără ca nici unul dintre acoliţii săi să aibă cunoştinţă de ea. A aflat acum şi poate va lua măsurile de cuviinţă. Nu, nu să împartă banii, ci să termine odată cu mafia din sânul fotbalului judeţean vâlcean! Chiar credeţi că acest lucru se va întâmpla vreodată?

• Un oficial al echipei de baschet masculin BC Rm. Vâlcea s-a întâlnit recent cu cel despre care se vehiculează că va prelua din vară conducerea tehnică a grupării sponsorizate de Protectchim SA. S-a pus la punct un plan de bătaie, însă lucrurile se pare că au rămas doar la stadiul de intenţie până ce băieţii lui Cristian Achim nu vor avea siguranţa că vor juca şi-n sezonul viitor în Divizia A.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button