Acasă Liga IV Bucuroiu… bucuros!

Bucuroiu… bucuros!

62
0

Alma Lex Drăgăşani – Hidroelectra Rm. Vâlcea 1-4 (1-2)

Conjunctural sau nu, echipa vâlceană se vede în postura de candidată la barajul pentru Liga a III-a. Jocul rezultatelor, condiţiile create de conducere, dar şi infuzia de jucători au făcut ca „Rapiduleţul din Nord” să înceapă să devină o nucă tare pentru mulţi şi să se rostogolească încet, dar sigur, spre Liga a III-a. Cu mai multă încredere în sine, cu un lot mai reaşezat valoric, Hidroelectra poate fi surpriza campionatului.

Prezent în tribuna stadionului din Drăgăşani, Gigi Bucuroiu, preşedintele oaspeţilor, nu se temea de gazde, cât se temea de proprii săi jucători, care, intrând în jocul „jandarmilor”, s-au văzut conduşi încă din minutul 15 printr-un gol de generic semnat de Ciopor (şut de la 40 de metri peste un Mutu rămas „mut”)” şi numai şansa şi norocul a făcut ca Nicu Buniţă să nu înscrie în minutul 20, gol ce putea hotărî chiar soarta meciului. Imediat după aceea, jucătorii lui Giurcă au pus stăpânire pe joc, iar rezultatul a fost unul normal în urma unei evidente superiorităţi, atât tehnico-tactice, cât şi din punct de vedere fizic. Harapu, abia intrat în joc, a restabilit egalitatea în minutul 34, pentru ca la faza imediat următoare să-l servească pe Ariciu cu o pasă perfectă pentru un 1-2 care le-a turnat „jandarmilor” plumb în ghete. Pentru oaspeţi, au mai înscris după pauză Ariciu (în minutul 75) şi Cherăscu (minutul 90), care-au dus scorul la un meritat 4-1 pentru Hidroelectra.
Au evoluat formaţiile: Alma Lex: Tănasie – Drăgan, Nichifor, Ciortan, Jalbă, Ciopor, Bădoi, N. Buniţă, T. Buniţă, Buşu, Chirea. Au mai jucat: Iana, Voican.
Hidroelectrica: Mutu – Pătularu, Nicolaescu, Popa, Grigore, Gh. Emil, Mătăsaru, Nistor, Ariciu, Harapu, Faur. Au mai jucat : Cherăscu, Bâzgan, Pufu.
Sandu ŞOCU