Diverse

Cumpănaşu, în căutarea adevărului

Încă în dubii după suspendarea primită din partea AJF Vâlcea, Mitică Cumpănaşu cere în continuare limpezirea lucrurilor în privinţa sa. Tocmai de aceea, a purces în grabă la sediul forului fotbalistic judeţean şi a făcut unele cercetări, încercând să afle mai multe amănunte despre motivele pentru care a fost sancţionat. Ce-i drept, Cumpănaşu are toate motivele să descopere adevărul, pentru că în cazul său, AJF-ul a oferit cele mai exhaustive răspunsuri cu putinţă: Pintilie şi ceilalţi oficiali nu vor să spună exact de ce l-au reţinut de la delegări, pentru că în primul rând le e teamă că ar putea fi daţi în judecată dacă lucrurile sunt ireale.

„Am aflat că în Biroul Executiv scorul votului a fost 5-3 în favoarea suspendării mele. Am înţeles cine a pus la cale tot scandalul acesta şi bănuiesc cam cine s-a pronunţat împotriva mea în acea şedinţă”, ne-a spus Cumpănaşu, care-a făcut apoi noi referiri şi la „evenimentele” petrecute. „Ştiu acum că toată discuţia a pornit de la un şpriţ între Tache Bolovan şi arbitrul Ionuţ Voicu. Nu-mi dau seama ce i-o fi spus Voicu lui Bolovan, dar cert e că observatorul din Drăgăşani i-a «turnat» te miri ce lui Neacşu, iar de aici a început tot scandalul. Nici acum nu ştiu despre ce barem vorbesc arbitrii că l-am cerut în plus de la ei”, dezvăluie Mitică fără frică.
Lăsând deoparte faptul că Dumitru Cumpănaşu a fost, este şi va fi mereu un bun amic al lui Pintilie, în preajma căruia a fost văzut inclusiv după pronunţarea sancţiunii, suspendatul vorbeşte de faptul că la mijloc este doar „mâna” lui Neacşu, cel ce-a fost informat în legătură cu acest „caz” de Voicu şi Bolovan. În speţă, preşedintele AJF s-a văzut nevoit să se supună pentru a nu strica „buna înţelegere din cuplu”.

A vrut să facă pace cu AJF-ul

„Am venit cu batista albă, în semn de pace, dar ei n-au dorit-o. O să vadă de-acum încolo că nimeni nu se joacă atunci când e vorba de Cumpănaşu”, avertizează în continuare Mitică fără frică. Iar primele atacuri ale sale la adresa lui Pintilie sunt legate de alegerile pentru funcţia de vicepreşedinte al AJF, desfăşurate în februarie, atunci când Mitică a obţinut un număr record de voturi din partea delegaţilor: „Le-am dat zece zile să-mi dea procesul verbal al Adunării Generale semnat de toţi cei patru candidaţi, aşa cum prevede de altfel regulamentul. Acum, cei de la AJF dau din colţ în colţ pentru că nu au ştiut acest lucru, iar respectivul procesul verbal nu a fost semnat de candidaţi. Nu contest alegerile, ci doar actul! Pentru că dacă ar fi s-o fac, să contest alegerile, ar fi jale. Pot să aduc chiar şi martori care sunt în stare să spună că preşedintele Pintilie şi vicepreşedintele Neacşu i-au sunat să le spună pe cine trebuie să voteze! Aş începe însă prin a pune o întrebare conducerii AJF: de ce, după ce s-au vărsat buletinele de vot pe masă, s-au mai confecţionat altele pentru unii întârziaţi?”.
Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button