Liga IV

Alb pe teren, alb pe tabelă

Petrolul II Drăgăşani – Olteţul Zătreni 0-0

Miercurea trecută, în runda intermediară, Olteţul Zătreni venea la Drăgăşani fără doi jucători de bază, fraţii Herăscu, suspendaţi de la meciul cu „chiote, dar fără bani” când au jucat cu Sportul Rm. Vâlcea. În aparenţă, petroliştii aveau o misiune uşoară, mai ales că tocmai trecuseră fără drept de apel o echipă de top, AS Şirineasa. Dar, cum ne-au obişnuit în acest campionat, după una caldă trebuia să vină şi una rece.

De la începutul jocului s-a observat că misiunea Petrolului de a-şi adjudeca cele trei puncte era una destul de grea. Cu Marian Nicolae, nerefăcut după o accidentare, cu Ionescu mai imprecis ca oricând, cu greoii Ancuţa, Pană sau Şuşanu drăgăşenenii s-au lansat în atacuri sterile şi previzibile. Cei de la Olteţul Zătreni nu s-au baricadat în apărare şi a cantraatacat ori de câte ori li s-a ivit ocazia, mizând pe tehnica lui Iordache şi Vîlcu, dar forma lui Ciocîia a făcut ca rezultatul să fie imaculat pe tabela de marcaj.
A mai intrat în joc şi arbitrul Cristi Hoarcă, cel care, cu deciziile sale, a alimentat o stare de tensiune în ambele tabere (evacuarea de pe bancă a lui Mitică Dobre, neacordarea unei lovituri de pedeapsă în favoarea Petrolului, în minutul 66 la o împingere a lui Şuşanu în săritură), sau neacordarea unui gol valabil pentru Olteţul, când a invocat un ofsaid.
Au evoluat formaţiile:
Petrolul II: Ciocîia – Drăguşin, Ionescu, Zamfir, Roşu, Ancuţa, Munteanu, Nicolae, Ciobanu, Marinescu, Pană. Au mai jucat: Şuşanu, Apostolescu, Ciortan.
Olteţul Zătreni: Enache – Feraru, Ninciuleanu, Niţă, A. Vîlcu, Purcărea, Iordache, Ion Marin, Bujor, Cercel, Laurenţiu Vîlvu. A mai jucat: Domnulete.
A arbitrat la centru Cristi Hoarcă ajutat la cele două linii de Marian Truţă şi Bogdan Iordache (toţi din Rm. Vâlcea). Observator AJF: Nicolae Niţă  (Rm. Vâlcea)
Sandu ŞOCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button