Caleidoscop

Zvonuri (ne)bune de luat în seamã

Zvonuri (ne)bune de luat în seamã

 

* Unui fost fotbalist de Divizia A i s-a fãcut o ofertã sã evolueze în ultimul eºalon judeþean din Vâlcea, pe aproape 300 de euro lunar, adicã 3600 pe an.

* Un junior intrat în vederile selecþionerilor pentru lotul naþional este criticat adesea de unii antrenori vâlceni, care astfel vor sã loveascã în tehnicianul care l-a format.

* De pe urma sponsorizãrilor încasate de AJF noua conducere a fotbalului judeþean ºi-a acoperit integral toate cheltuielile efectuate în luna decembrie cu salarii, cadouri ºi prime, a organizat o competiþie de juniori ºi cicã le-a mai rãmas ºi rest. Cum plafonul financiar pentru acest an pare uºor de îndeplinit, sã ne aºteptãm la o reducere a taxelor pentru echipe?

* O handbalistã împrumutatã pe malurile Dunãrii îºi doreºte sã revinã la Oltchim cât mai curând. Din pãcate, are puþine ºanse de a-ºi mai îndeplini visul, asta pentru cã antrenorul a dat de înþeles cã o posibilã revenire ar putea avea loc doar dacã acesta nu va mai antrena la Vâlcea.

* Un ziarist vâlcean ºi-a pus în gând sã slãbeascã. Dar ce sã facã cu prietenele fidele de pe Internet, care-i trimit pachete cu sarmale, prãjituri ºi alte chestii de-ale gurii cu multe calorii. Nici ceaiul de slãbit nu-ºi mai face efectul. Însã, cum spunea cineva, omul cu pricina n-are ºanse sã slãbeascã decât atunci când îi creºte pãrul!

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button