Acasă Bârfe Bârfe (ne)bune de luat în seamă

Bârfe (ne)bune de luat în seamă

133
0

• Date fiind împrejurările şi cele petrecute de la învestirea în funcţie a lui Pintilie, violenţa fără margini şi atitudinea conducerii AJF faţă de problemele echipelor din judeţ, câţiva oameni de fotbal şi-au exprimat convingerea că-n vară vor avea loc alegeri generale.

• Mai multe echipe din Judeţ vor să se retragă din campionatele AJF-ului, după debandada care-a cuprins fotbalul judeţean în această primăvară. Iar asta îi oftică pe oficialii AJF-ului, care simt că pierd un sprijin însemnat în teritoriu, dar mai ales care ştiu că în acest mod se dovedeşte dacă mai era nevoie că „guvernarea” lor este „falimentară”.

• Vicele Neacşu a lipsit de la recenta conferinţă de presă a AJF pe motiv că nu s-a putut învoi de la serviciu. Stăm şi ne întrebăm, când mai trece pe la AJF cum e pontat Neacşu la locul său de muncă: are concediu medical sau se învoieşte?

• Mitică Cumpănaşu s-a lăudat în gura mare zilele trecute pe la sediul AJF Vâlcea că a avertizat oficialii forului judeţean că Joiţa va lua bătaie la Zătreni. Pariul s-a făcut, se pare, pe-o sticlă de vin. Oracolul de lângă Bălceşti (de la Valea Mare), cum îi place să-şi spună, mai prezice încă ceva: că oamenii din actuala structură de conducere a AJF nu vor mai fi în funcţii din vară.

• Din câte se pare, înainte de a decide ca la finele play-out-ului să se joace un turneu de baraj între cele mai bune 4 echipe din „B” şi ultimele două clasate din „A”, FR Baschet a avut ca propunere chiar desfiinţarea play-out-ului. Astfel, urma ca ultimele două clasate la finele sezonului regulat în Divizia A să participe direct la turneul respectiv de baraj. Dacă propunerea ar fi fost sprijinită îndeajuns de mult, BC Rm. Vâlcea, care-a ocupat locul 12 la finele campionatului, era scăpată în acest moment de grijile retrogradării. Vâlcenii nu mai jucau în play-out şi se puteau gândi în linişte la viitorul sezon competiţional.