Caleidoscop

Zvonuri (ne)bune de luat în seama

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

 

– După ce a fost refuzat dosarul de candidatură al lui Dumitru Lovin, lupta pentru şefia AJF a mai fost sugrumată încă o dată. Între cei doi candidaţi rămaşi în cursă pentru şefia AJF se pare că e o loc de o alianţă, benefică pentru amândoi, dar în special pentru Cumpănaşu. Acesta ar urma să obţină în februarie 2007 garanţia că ar deveni vice-preşedinte şi observator de Liga a III-a. Îl sfătuim însă pe dom’ Mitică să ia aminte că nu trebuie să dea cioara din mâna pentru cea de pe gard. Curaj, monsieur, curaj!

– Terenul de sport din Nord, de la Electra, este al Ministerului Educaţiei şi Cercetării. Lângă acest teren câţiva baroni locali şi de cartier şi-au tras şi ei câte un spaţiu şi s-au apucat de lucrări (nu, nu fabrică de droguri, nici de ţigări, altceva). Însă, aceştia, nestingheriţi, au intrat cu lucrările şi în perimetrul ce nu le aparţinea, că, de, aşa sunt baronii în general. De aici a ieşit mare scandal, mai ales că afectat este şi terenul de fotbal. Ne aşteptăm de la cine trebuie să ia măsuri. Dacă nu, le vom face noi o mică surpriză. Ne-am înţeles domnul Moldoveanu? Ne-am înţeles doamna pseudo-juristă IŞJ?

– Şi la Clubul Sportiv Şcolar Râmnicu Vâlcea e agitaţie mare. Clubul a obţinut o hotărâre definitivă şi irevocabilă pentru sala de sport, în defavoarea Liceului Mircea cel Bătrân. Problema e că directorul adjunct al Liceului, iezerul cazului nostru, nu vrea să recunoască decizia instanţei şi le face numai greutăţi reprezentanţilor Clubului, în special atunci când acesta are meciuri, nişte chestii, o măslină, înţelegeţi voi!?

– Râca dintre un oarecare „ziarici” din presa sportivă vâlceană, altfel un obscur delegat tot la o grupare afiliată la AJF, şi un primar, preşedinte de echipă, s-a iscat odată cu eşecul pe care formaţia tipului cu peniţa în gură l-a suferit în acest campionat, în meciul direct. De atunci, măi nene, „eroul” nostru îşi tot propăşeşte abjecţiile la adresa edilului.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button