Politica

Bârfe mai MULT sau mai PUŢIN adevărate

• Gurile rele spun că restructurarea Guvernului ar putea însemna şi schimbarea prefecţilor. Cum ar fi să avem în vreo două săptămâni un prefect liberal, în locul Anuţei Handolescu? De exemplu, vă imaginaţi ce-ar însemna ca preşedintele PNL Vâlcea, Emilian Frâncu sau vicepreşedintele organizaţiei, Ion Nicolae să ajungă în fruntea Prefecturii?

• Societatea Parcomat va continua să ridice maşinile parcate ilegal în Râmnicu Vâlcea, până când se va da o sentinţă în procesul intentat de această firmă primăriei. După aceea, râmnicenii vor avea o altă belea pe cap: roţile maşinilor vor fi blocate.

• Despre un tânăr liberal se spune în partid că se crede un fel de Napoleon al III-lea. Aşa să fie oare?

• Mulţi îl văd pe viceprimarul Nicolae Dicu scăpat definitiv de puşcărie. Una dintre variantele vehiculate ar fi aceea că judecătorii ar putea schimba încadrarea juridică a faptei comise de Dicu anul trecut la Pensiunea Maria, din luare de mită în trafic de influenţă. În acest caz, viceprimarul ar putea primi doi sau trei ani cu suspendare. Păcat că n-am aflat suma!

• Lucrurile nu sunt nici pe departe clare în ceea ce priveşte stabilirea candidatului PSD pentru alegerile privind Primăria Râmnicului în 2008. Pe Gigi Matei nici măcar colegii de partid nu-l văd situându-se barem pe locul II în aceste alegeri. Matei este suficient de arogant cât să nu fie simpatic chiar şi pentru pesedişti.

• Şi pentru că tot a venit vorba de alegerile de anul viitor, avem îndoieli serioase şi cu privire la candidaţii celorlalte partide. Nu ştim de ce, dar avem bănuiala că atât pesedistul Gigi Matei cât şi liberalul Ion Nicolae nu sunt altceva decât nişte iepuraşi scoşi la înaintare, aşa, la derută. Adevăraţii candidaţi vor apărea de-abia în această toamnă sau chiar la începutul lui 2008.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button