Acasă Liga IV Meciuri interesante în Liga a IV-a

Meciuri interesante în Liga a IV-a

98
0

Meciuri interesante în Liga a IV-a

Sportul şi restul

Cu fiecare etapă care se scurge, Liga IV-a redevine interesantă. Desprinderea nescontată a celor de la Sportul Rm. Vâlcea a fost stopată săptămâna trecută de Minerul Berbeşti, iar acum contracandidatele nu vor să mai piardă încă o dată contactul cu fruntaşa ierarhiei. Le va fi însă destul de greu, în special datorită faptului că unele dintre rivale se vor înfrunta în meciurile directe. Singura „speranţă” vine tot din curtea liderei. Nu cumva se mai încurcă Sportul încă o dată? Ar avea şi cu cine dealtfel. Sâmbătă, 11 noiembrie, la Bărbăteşti, vine Vartex, o formaţie incomodă din Liga a IV-a, care nu a cunoscut decât o singură dată gustul amar al înfrângerii în cele 13 etape desfăşurate, deci ar fi rost de-o surpriză, nu-i aşa? Până şi un rezultat de egalitate, capitol la care cei de la Vartex sunt specialişti, ar păstra echilibrul în vârful clasamentului. 

O altă întâlnire cap de afiş a proximei runde este aceea dintre CSM II Rm. Vâlcea şi Flacăra Horezu. Disputa, care se va juca pe terenul II din Zăvoi, de la ora 15.00, aduce faţă în faţă două team-uri care au acumulat până acum acelaşi număr de puncte (28) şi va genera multe orgolii. Cine pierde acest meci, pare că va ieşi definitiv din cursă. Un meci egal le dă ambelor tabere dureri de cap.

Cealaltă pretendentă la primul loc, Minerul Berbeşti, are parte de un meci mai lejer, la Petrolul II Drăgăşani, una din formaţiile aflate în partea inferioară a ierarhiei. Este clar că trupa lui Dumitru Dobre nu se va preda fără luptă, ci dimpotrivă, le va da o replică pe măsură băieţilor pregătiţi de Vasile Ilinca.

Derby la Şirineasa

Altfel, runda de la finele săptămânii programează şi un meci de o importanţă mai mică, dar în care ambiţiile vor „musti” mai abitir ca-ntr-o finală de Liga Campionilor: Luncavăţul Popeşti – AS Şirineasa. Meciul se va juca la… Şirineasa, însă în postura de echipă gazdă se va afla formaţia primarului Costel Şerban, care-a anunţat că-şi va juca în acest sezon jocurile de pe teren propriu în comuna vecină.

Nicolae CIUCESCU