Acasă Liga IV Fotbal cu de toate: injurii, goluri, eliminari, penalty

Fotbal cu de toate: injurii, goluri, eliminari, penalty

106
0

Petrolul II Drăgăşani – Lotru Brezoi 2-5 (0-3)

 

Fotbal cu de toate: injurii, goluri, eliminări, penalty

 

Trupa lui Vîrtopeanu venea la Drăgăşani să-şi adauge la cota „0” din clasament primele puncte după ce în unsprezece etape reuşise să anuleze penalizarea de opt rămasă moştenire după efemera participare, în sezonul trecut, în Liga a III-a. Au reuşit să se impună la Drăgăşani cu un scor categoric, după un joc cu două eliminări din partea gazdelor şi după un arbitraj considerat de gazde „confuz şi ostil”, multe decizii ale centralului Croitoru fiind contestate în permanenţă de jucătorii petrolişti. De aici şi până la o înfrângere categorică a fost un scurt drum, Lotru Brezoi zburând pe teren şi văzându-şi obiectivul propus realizat.

Având în Anghel (numărul 10) jucătorul care a făcut ce a vrut cu unsprezecele drăgăşenean, a pasat punându-şi coechipierii în poziţii favorabile, a marcat, brezoienii au demonstrat că locul pe care îl ocupă este conjunctural, iar revirimentul mult aşteptat s-a produs. Până la eliminarea portarului Ciocîia (minutul 43 pentru injurii aduse arbitrului), brezoienii punctaseră de două ori (în minutul 24 prin Scheul şi în minutul prin Anghel din penalty), iar singurii jucători gazdă care mai încercau să pună probleme oaspeţilor erau Bădoi şi Marin Nicolae. Ultimul va lua locul lui Ciocîia în poartă şi prin reuşitele sale aveau să se opună unui scor şi mai categoric. Celelalte goluri ale oaspeţilor au fost realizate de Scheul (minutul 45 – gol de generic din semincercul de la centrul terenului!), Anghel (minutul 52) şi Martalogu (minutul 78). Pentru gazde a înscris Bădoi (minutul 56 şi 87). Finalul jocului mai aduce pentru gazde un penalty ratat în minutul 89 de către Tudor şi eliminarea în prelungirile meciului pentru lovirea adversarului a lui Vîlvoi.

Au evoluat formaţiile:

Petrolul II Drăgăşani: Ciocîia – Bădoi, Rădiţă, Ionescu, Găucan, Munteanu, Apostolescu, Pană, Zamfir, Nicolae, Drăguşin. Au mai jucat: Ciortan, Tudor, Vîlvoi.

Lotru Brezoi: Ivănescu – Piţigoi, Scheul, Martalogu, Trăistaru, Efrim, Anghel, Tănase, Racolţa, Popşor, Badiu. A mai jucat: Făsui.

A arbitrat la centru A. Croitoru ajutat la cele două linii de V. Niculicioiu şi Teodorescu (toţi din Rm. Vâlcea). Observator AJF: M. Cîrgeag (Rm. Vâlcea).

Sandu Şocu