Liga V

Sânge şi violenţă la Voiceşti

* un meci de fotbal din campionatul judeţean s-a transformat într-un adevărat război civil

Rapid Voiceşti şi Luceafărul Pesceana s-au întâlnit săptămâna trecută într-un meci care nu se anunţă deloc a fi unul cu miză. De altfel, nici în timpul jocului, nu au existat evenimente care să prevestească vreun „dezastru”. Oaspeţii au învins cu 3-1, dar din păcate, lucrurile au degenerat la final. În timpul partidei, se pare că ar mai fi existat schimburi de replici între jucătorii oaspeţilor şi oficialii echipei gazdă, însă toate păreau a se opri doar la acest stadiu. Şi totuşi, ceva s-a întâmplat. Ca la un semnal, s-a iscat un scandal de proporţii, care-a semănat cu un adevărat război civil. Arbitrii nu au fost loviţi, dar au existat poliţe de plătit între jucătorii ambelor tabere.

A doborât zece după care a fost lovit cu piatra în cap

Mai mulţi spectatori turbulenţi, împreună cu jucători ai echipei gazdă, din câte se pare provocaţi de fotbaliştii de la Pesceana i-au lovit cu bestialitate pe Zamura şi Rădoi, provocându-le acestora traumatisme grave. Primul lovit a fost portarul echipei Luceafărul, însă imediat ce a văzut că vărul său a fost luat la bătaie de gazde, Zamura a sărit imediat să-i ia apărarea. A doborât vreo zece atacatori la pământ, însă apoi a fost surprins din spate de un altul şi lovit fără milă cu o piatră în cap. S-a prăbuşit la pământ, incapabil să mai aibă vreo reacţie şi s-a transformat într-un sac de box pentru restul atacatorilor. Între timp, agentul care a asigurat ordinea la terenul de joc, pentru că nu a mai putut face faţă durităţilor a apelat la ajutorul Poliţiei din Drăgăşani.
În urma acestor incidente, portarul din Pesceana se află în prezent internat în stare foarte gravă la Craiova cu maxilarul rupt. De asemenea, Zamura se află la rândul său pe patul de spital cu traumatism cranio-cerebral şi multe lovituri pe faţă. Deşi se afla într-o stare jalnică, Zamura a mai avut totuşi putere să facă plângere la poliţia din Drăgăşani împotriva lui Florin Vătafu, vice-primarul comunei Voiceşti şi conducătorul echipei Rapid. Cazul este anchetat în continuare de poliţia Drăgăşani care a luat declaraţii de la toate persoanele implicate. (M.V.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button