Acasă Liga IV Capcanele lui Mitică Dobre

Capcanele lui Mitică Dobre

103
0

Petrolul II Drăgăşani – AS Şirineasa 2-1 (1-0)

AS Şirineasa, echipă pe val după victoria asupra fostului lider – Sportul Rm. Vâlcea, a căzut victimă tacticii impuse de Mitică Dobre, deşi nu a înţeles că poţi fi pierde un meci după ce ai atacat  90 de minute cu aproape tot efectivul. Un atac steril însă, fără orizont, cu mingi laterale, care erau pradă uşoară pentru apărarea petroliştilor, apărarea care prin mingi lungi şi utile i-au oferit „vulpoiului” Marian Nicolae prilejul să hărţuiască cum a dorit apărarea oaspeţilor. Aşa s-a întâmplat şi în minutul 18, când acesta a scăpat singur şi l-a învins pe Mărăcine cu un lob de efect, deschizând scorul (1-0).

Plecaţi la pauză cu acest avantaj de un gol, petroliştii s-au cantonat în apărare, filtrând  prin trioul Ancuţa – Marinescu – Zamfir toate mingile şi lăsându-l singur în atac pe Marian Nicolae, care-a dat emoţii oaspeţilor ori de câte ori s-au ivit ocazia. Iar mai târziu, juniorul Ciobanu l-a trezit la realitate pe Mărăcine în minutul 70, cu un trasor de la 35 metri pentru un 2-0 de neînţeles pentru oaspeţi care totuşi au puterea de a înscrie în minutul 80 prin noul introdus Istratie şi să spere la o remiză. Speranţe deşarte după un joc la capătul căruia nici contestaţia depusă de profesorul Săraru sau faza litigioasă din minutul 41, când golul lui Iordache a fost anulat, nu umbresc jocul plin de dăruire al drăgăşenenilor în faţa unei echipe de top a Ligii a IV-a.
Au evoluat formaţiile:
Petrolul II Drăgăşani: Ciocîia – Ionescu, Zamfir, Roşu, Marinescu, Ancuţa, Ciobanu, Munteanu, Nicolae, Pană, Butişteanu.
AS Şirineasa: Mărăcine – Niţulescu, Borcan, Negrea, Sporea, Rachina, Săraru, Bădălan, Stoian, Iordache, Voicu. Au mai jucat: Istratie, Gruea.
A arbitrat la centru: Florin Păunescu, ajutat de Rareş Căpăţineanu şi Bogdan Statie (toţi din Rm. Vâlcea.)
Observator AJF: Mircea Râmniceanu (Rm. Vâlcea)
Sandu ŞOCU