Acasă Liga II Costel Pana a redresat „corabia”

Costel Pana a redresat „corabia”

93
0

Costel Pană a redresat „corabia”

 

* vâlcenii vor punctaj maxim în următoarele două runde

 

Reviriment. Iată cuvântul care caracterizează cel mai bine prestaţia jucătorilor de la CSM din această perioadă. Cu trei victorii consecutive în tot atâtea partide desfăşurate în şapte zile, „municipalii” au acum o cu totul altă faţă şi bineînţeles un alt moral. Costel Pană, antrenorul principal al grupării din Zăvoi, contestat vehement la începutul sezonului, îşi poate face acum treaba în linişte şi poate pune la punct un mecanism care să funcţioneze la parametrii maximi în partidele viitoare.

După meciul câştigat sâmbătă la Timişoara, Pană ne-a declarat: „Suntem aproape de ceea ce ne-am dorit să jucăm la începutul sezonului, aproape de rezultatele pe care ni le-am propus să le avem în acest campionat. Se poate spune că în sfârşit relaţiile de joc au început să fie mai bune, pasele sunt mai precise, fotbaliştii se cunosc mai mult între ei pe teren, au învăţat să găsească mai uşor drumul spre gol. Este bine că uşor-uşor, echipa capătă încredere în forţele proprii, iar partidele susţinute în ultimul timp, în ritmul marţi-sâmbătă, au avut darul de a suda legăturile de joc. La Timişoara am obţinut destul de greu victoria, însă succesul a fost pe deplin meritat. Toţi jucătorii au contribuit în mod egal, fiecare în felul lui, la acest prim succes în deplasare, dar eu personal acord un plus pentru Murineanu, Melcea şi Dumitru. Este bine că a revenit Melcea, care ne-a lipsit enorm în primele cinci etape, iar prezenţa sa pe teren se simte foarte mult”.

Altfel, tehnicianul cel mai bine plătit din istoria fotbalistică a oraşului Rm. Vâlcea (15.000 de dolari pe sezon) vrea ca echipa pe care-o pregăteşte să nu-şi piardă aplombul nici în următoarele două partide pe care le va juca în Liga Secundă. „Ne-am propus înaintea meciului cu FC Bihor să facem minim 10 puncte în patru runde. Parţial, obiectivul ni l-am îndeplinit, am luat deja şase puncte şi mai avem încă două partide de jucat. Cu puţin noroc vrem să adunăm chiar 12 puncte, dacă reuşim să învingem atât Reşiţa, cât şi Câmpia Turzii, în următoarele două meciuri de pe teren propriu”, spune Pană.

Nicolae CIUCESCU