Bârfe

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

• Un observator ajuns în dizgraţia conducerii AJF Vâlcea vrea să dezgroape securea războiului şi promite să facă în curând dezvăluiri importante vizavi de perioada de studenţie pe care doi dintre actualii şefi ai forului fotbalistic judeţean au trăit-o nu demult.

• Se pare că Gigi Stanca a fost exclus din rândul arbitrilor vâlceni datorită faptului că nu a vrut să facă jocurile vicelui Neacşu de la Drăgăşani, care vroia să delege la meciurile din Vâlcea un arbitru care nu avea cursuri în domeniu. Pentru că a îndrăznit să-şi contrazică şefii, Stanca a sfârşit prin a fi demis. Într-un mod mişelesc, cu zâmbetul pe buze!

• Pentru că a încercat să protesteze la decizia AJF-ului atunci când Vârtopeanu şi-a făcut de cap cu jucătorii săi de la Brezoi, capitol la care nimeni din forul judeţean nu a avut, surprinzător nu-i aşa?, nimic de spus, Gheorghe Vangu şi echipa sa din Malaia sunt pe cale de a fi „trişaţi” fără măsură de câţiva dintre oficialii AJF, pentru ca AS Mihăeşti să aibă culoar liber spre promovare.

• Delegarea arbitrului Cristi Hoarcă la meciul Dinamo Rm. Vâlcea – Energia Malaia era fixată cu mult înaintea jocului de sâmbătă. Cineva – nu spunem cine! – un „medium” talentat din fotbalul judeţean ne-a informat despre acest lucru cu câteva zile înainte de a se face delegările şi – surpriză! – atunci când acestea au fost afişate la AJF cine credeţi că era arbitru? Hoarcă, bineînţeles! Acelaşi „medium” ne-a spus şi motivul pentru care Hoarcă a fost delegat: trebuia să-i stopeze pe cei din Malaia.

• Pintilie a fost văzut de mai mulţi spectatori prezenţi la meciul Dinamo – Energia supervizând meciul de la depărtare, de pe digul de lângă terenul de fotbal al CSŞ-ului. Se pare că acesta a comunicat tot timpul cu vicele Neacşu, însă a evitat să-şi facă prezenţa la teren atunci când lucrurile s-au înrăutăţit. La sfârşit, ambele echipe au fost nemulţumite de atitudinea lui Pintilie.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button