Acasă Caleidoscop Zvonuri (ne)bune de luat în seama

Zvonuri (ne)bune de luat în seama

100
0

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

 

* Un fotbalist vâlcean s-a lăudat recent că în timpul cantonamentului efectuat vara aceasta lista lui de „combinaţii” cu dame de companie s-a mărit. Ba fetele din parcare, ba cele de prin baruri… nu contează! Important este că le-a „rezolvat”

* Mai mulţi tineri cu activitate spornică pe Internet au de gând să investească sumele astfel câştigate în fotbalul judeţean. Din acest motiv nu mică ar fi surpriza să aflăm că FC WWW Rm. Vâlcea vrea în Divizia D. Rămâne doar de văzut dacă la Budeşti s-au făcut conexiunile.

* Un şef din fotbalul vâlcean vrea să solicite conducerii PSD Vâlcea să le impună primarilor din judeţ ai acestui partid să-şi facă echipe de fotbal în cazul în care nu au. Sub deviza „Prin fotbal umilim Alianţa!”, pesediştii pun la cale un plan de campanie electorală mascată la sate.

* Mihai Persu n-a ştiut până la conferinţa de presă de la începutul acestei săptămâni că Alma Lex Drăgăşani n-a evoluat pe propriul teren, cel de lângă Olt, ci pe stadionul Petrolul.

* Două sportive au aţipit la o masă de pe malul râului Olăneşti, cu prilejul Zilelor Râmnicului. Cei ce le-au văzut garantează că oboseala avea tărie alcoolică.

* Jucătorul unei echipe de fotbal din Divizia D nu iese din casă din cauza unor cămătari de la care a luat bani împrumut. Telefonic, jucătorul încearcă să-şi găsească un „contract” la o divizionară D cu bani pentru a-şi putea plăti datoriile.