Ancheta

Claudiu Iriţoiu, cercetat penal de procurorii brezoieni

• fostul lider sindical de la USG şi-a pus în cap salariaţii de la SIND Căciulata
Claudiu Iriţoiu, director al SC Sind România SA, Sucursala Căciulata, este cercetat penal de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi pentru mai multe afaficuri, pagube şi şmecherii orchestrate de când se află în fruntea societăţii. Iriţoiu, pe vremuri mare lider sindical la Uzinele Sodice Govora, în perioada în care director a fost Ion Popescu, a reuşit în cei trei ani de când se află la SIND să-şi pună în cap pe toată lumea. În continuare citiţi şi de ce…
În urmă cu câteva săptămâni, Sindicatul Liber şi Independent COTSL din cadrul sucursalei Căciulata a SIND-ului a cerut Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi relaţii în legătură cu dosarul în care este cercetat Claudiu Iriţoiu. La jumătatea acestei luni, Parchetul a comunicat faptul că are pe rol dosarul nr.75/P/2007, faţă de care s-au început cercetările în data de 8 martie pentru săvârşirea infracţiunilor prevăzute de art.248 raportat la art.258 din Codul Penal, art.215, alin.1 din Codul Penal, art.9, litera c din Legea nr.241/2005 şi art.37 din Legea nr.82/1991, toate cu aplicarea art.33, litera a din Codul Penal.
Printre altele, Iriţoiu este acuzat că a închis fără nici un argument restaurantul Intim, provocând serioase prejudicii societăţii, dar şi că a concediat o parte din personal fără a invoca motive temeinice. De asemenea, Iriţoiu va trebui să dea socoteală pentru anumite fapte comise în timpul exercitării funcţiei de director al SIND Căciulata.
(va urma)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button