Alte sporturi

Nimic stralucitor la „Paleta de Argint”

Tenis de masă

Nimic strălucitor la „Paleta de Argint”

În urmă cu o săptămână, mai precis în perioada 7-9 iulie, s-au desfăşurat întrecerile tradiţionalei competiţii juvenile „Paleta de argint”, un concurs destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între 8 şi 10 ani, la care-au fost prezente cele mai promiţătoare talente din întreaga ţară. Printre acestea s-au aflat şi patru tinere tenismene vâlcene, legitimate la Clubul Sportiv Şcolar. Este vorba de Alexandra Mirică, Andreea Voicu, Cristiana Goleanu şi Lavinia Şandru, eleve îndrumate în tainele sportului cu mingea de celuloid de profesorul Cristian Popescu. Din păcate, participarea micuţelor sportive din oraşul nostru la această ediţie a „Paletei de argint” nu s-a soldat cu rezultate strălucitoare, nici la individual şi nici în proba pe echipe. Astfel, în turneul rezervat cluburilor, vâlcencele au picat în aceeaşi serie cu grupări puternice, precum au fost cele din Constanţa, Bistriţa Năsăud şi Buzău. Fetele noastre au învins doar o singură dată, pe tenismenele de aceeaşi vârstă din Buzău, însă în rest au pierdut de două ori şi au ieşit aşadar din cursa pentru locurile 1-8.

„Am avut ghinion la tragerea la sorţi, deoarece echipele pe care le-am întâlnit proveneau din centre cu tradiţie ale tenisului de masă din ţară!”, a apreciat la finele întrecerii directoarea Clubului Sportiv Şcolar, Mihaela Truşcă.

Nici la individual, cele patru tenismene pregătite de profesorul Cristian Popescu nu au izbutit mai mult decât în proba pe echipe, doar au ajuns în apropierea locurilor 8, iar acolo s-au oprit!

 

 

– Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button