Diverse

Visul Alexandrei continuă

* fata vitregă a fostului arbitru Daniel Diaconu a ocupat locul secund în prima rundă la concursul „Dansez pentru tine”

Vineri, 16 martie, a avut loc prima etapă din cadrul emisiunii-concurs „Dansez pentru tine”, difuzată pe postul de televiziune PRO TV, care-a adus-o în scenă şi pe Alexandra Tomescu, fata vitregă a fostului arbitru purtător al ecusonului FIFA, Daniel Diaconu. La doar 17 ani, Alexandra i-a făcut o surpriză de proporţii tatălui ei (care-a suferit în noiembrie 2003 un grav accident de maşină lângă Capitală) şi a ales să lupte pentru a-l ajuta să-şi facă o operaţie cu celule susha la bazin (pentru refacerea nervului sciatic şi tratament pentru hemofilie).

Alexandra este sprijinită îndeaproape în greaua misiune pe care-o are de dus la bun sfârşit de Randi, care este partenerul ei de dans. Fata vitregă a fostului arbitru Daniel Diaconu şi-a stăpânit cu greu emoţiile atunci când a fost invitată prima oară pe scenă, însă ulterior, când a dansat totul a venit de la sine. Alexandra şi Randi au făcut împreună o pereche de vis, iar juriul a plusat cum nu se putea mai bine. Cei doi au ocupat la finele primei runde locul secund şi aşteaptă cu încredere săptămânile următoare ale concursului.
„Randi este un băiat extraordinar, mi-a promis mie personal că va face tot ce e posibil pentru ca Alexandra să câştige concursul”, ne-a spus mama Alexandrei, care-a fost la rândul ei prezentă alături de fata sa în studiourile PRO TV. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button