Acasă Liga IV Instructie cu jandarmii în pustura de …tilicari

Instructie cu jandarmii în pustura de …tilicari

276
0

Alma Lex Drgăşani – Cozia Călimăneşti 1-5 (0-5)

 

Instrucţie cu jandarmii în pustură de …tilicari

 

În faţa jandarmilor, la Drăgăşani, liderul Diviziei D, Cozia Călimăneşti şi-a respectat blazonul. Având un partener care nu-şi regăseşte cadenţa, elevii lui Mircea Savu au „zburdat” pe întreaga perioadă a jocului, pe un fond de totală derută a echipei gazdă care suferă cea mai drastică înfrângere pe teren propriu din existenţa sa în Divizia D.

Se pare că vremurile bune au apus la această echipă, motiv de reflecţie nu numai din partea conducerii echipei, cât mai mult din partea conducerii şcolii care pare dezinteresată de ceea ce se întâmplă cu echipa care în anii trecuţi era un motiv de mândrie nu numai pentru drăgăşeneni. Iată fazele importante încheiate cu gol: Minutul 9: 0-1. Văduva pătrunde în viteză pe partea stângă şi înscrie printr-o apărare răvăşită. * Minutul 17: 0-2. Acelaşi Văduva interceptează mingea, pasează lui Gheorghe Adrian, şutul acestuia, în primă fază, este apărat de Tănasie, dar pe fază Preda majorează scorul. * Minutul 24: 0-3. Tot Văduva este la originea golului pasând printre fundaşii echipei gazdă aceluiaşi Gheorghe Adrian care şutează sub bara transversală. * Minutul 30: 0-4. Lovitură de colţ executată de Popescu, Harapu cu capul la Cheran şi acesta tot cu capul trimite în plasă. * Minutul 39: 0-5. Preda încheie suita golurilor echipei sale cu o opătrundere prin apărarea echipei militare. * Minutul 56: 1-5. Golul de onoare al echipei gazdă este marcat de Nitală cu un şut puternic de la 30 de metri după o pasă a lui Bădoi.

Au evoluat formaţiile:

 

Alma Lex Drăgăşani: Tănasie – Stăvaru (Hotea), Bădoi, Traşcă, Buşu, Vlada (Baciu), Mitală, Stoica, Stoican, Ciopor (cpt), Jalbă (T. Buniţă).

Cozia Călimăneşti: Cruceru – Mocioacă, Perţa, Harapu, Popescu (cpt) (Lăcraru), Gheorghe (Dina), Ilie, Pătularu, Văduva, Preda, Cheran (Udrescu).

A arbitrat la centru Cristi Hoarcă ajutat la cele două linii de Marius Dincă şi Silviu Mihăilă. Observator AJF: Rică Rădescu.