Acasă Auto-Moto O Skoda pentru o idee

O Skoda pentru o idee

144
0

Faci un spot bestial şi pleci acasă cu o maşină

O Skoda pentru o idee

În luna aprilie, a luat startul concursul de scenarii Skoda Fabia. Programul face parte din seria proiectelor de comunicare convenţională cu care Skoda v-a obişnuit încă de anul trecut. Ce se câştigă? O Skoda Fabia în valoare de aproape 9000 euro. Cui se adresează concursul? Tuturor creativilor din ţară, fie că lucrează într-o agenţie de publicitate, fie că nu. Regulament şi timing: 5 aprilie – 5 mai 2006 înscriere şi depunere scenarii. În perioada 5 – 15 mai 2006 juriul va analiza scenariile înscrise în Concurs. Pe data de 16 mai 2006 vor fi desemnaţi cei zece participanţi finalişti. Perioada 16 – 30 mai 2006 reprezintă etapa finală a concursului. Această perioadă este destinată producerii propriu-zise a spotului, de către fiecare participant  în parte. 1 iunie 2006 – juriul evaluează spoturile primite. În maxim 10 zile de la data de 1 iunie, va avea loc festivitatea de premiere şi anunţarea spotului câştigător.
 
Procedura de înscriere
 
Pentru a intra în concurs, participanţii trebuie să acceseze pagina de înscriere www.idee.skoda.ro/inscriere, să completeze şi să trimită formularul de înregistrare online cu numele, datele personale de contact şi adresa de email a participantului şi un document text care va conţine scenariul pentru preselecţie. Prezentul regulament va fi disponibil în mod gratuit pe site-ul concursului. Textul scenariului nu va conţine numele sau alte date personale, prin care participantul poate fi identificat. Scenariile trebuie înscrise online până la data de 5 mai 2006. Jurizează: Doru Buscu, Lucian Mândruţă, Andi Moisescu, Bogdan Naumovici, Alin Tapalaga. Aflaţi mai multe despre ei la www.idee.skoda.ro. În numele conducerii Enduro, dealer autorizat Skoda Auto pentru judeţul Vâlcea, vă urez baftă. Cel mai bun şi creativ să învingă!
 
www.endurovl.ro
 
Iată o adresă WEB pe care mulţi dintre dumneavoastră o aşteptaţi de foarte multă vreme. O adresă la care puteţi afla tot ceea ce este nou în lumea automobilelor. Aici veţi fi într-o permanentă legătura cu cei care la Rm. Vâlcea alcătuiesc o minunată echipă, şi anume echipa Skoda Auto. Totodată, veţi fi la zi cu noutăţile, serviciile prestate şi modalităţile de finanţare, vă veţi putea face programare pentru service, veţi putea cere relaţii despre maşina dorită, direct de la specialişti, veţi fi într-un permanent contact şi dialog cu noi. Veţi beneficia de rubrici precum: noutăţi, date despre firmă, servicii prestate, finanţare, parteneri, impresii şi nu în ultimul rând echipa (unde veţi găsi poza, funcţia, numărul de telefon şi adresa de mail a celui cu care doriţi să intraţi în contact).
Ec. Teo Prisacaru
Departament Marketing Enduro – Skoda Auto