Liga V

STIRI – Divizia Onoare

ŞTIRI – Divizia Onoare

 

 

 

Divizia Onoare – Seria I

Vilarossa Laloşu s-a prezentat cu jucători pe fals

La începutul partidei de la Lungeşti, unde echipa locală Ceramica a înfruntat pe Vilarossa Laloşu, gazdele au solicitat să se facă confruntare pentru a verifica identitatea fotbaliştilor oaspeţi. Văzând aceasta, cei de la Laloşu, îndemnaţi după spusele celor prezenţi la meci chiar şi de primarul Ion Toma, au vrut să plece şi să nu mai intre pe teren, numai că, totuşi, au acceptat să joace, începând partida în inferioritate numerică, cei depistaţi că vor să joace pe fals nefiind primiţi în teren. După numai câteva minute unul dintre jucătorii echipei Vilarossa Laloşu s-a accidentat, astfel că oaspeţii au continuat partida în inferioritate numerică, chiar şi aşa scorul la pauză fiind 2-2. Am mai fost informaţi de faptul că golurile echipei gazdă au fost marcate de Mircea Guşe, Ilie Neacşa (2), Ion Neacşa, Aurel Pârvu şi Nicu Floricel.

Prima Prundeni nu are obiectiv câştigarea seriei

Unul dintre oficialii echipei Prima Prundeni, domnul Mihai Popescu, ne-a declarat recent că echipa din comuna primarului Ioan Horia Horăscu doreşte să obţină cât mai multe succese, atât în deplasare cât şi pe teren propriu, dar nu se urmăreşte cu această ocazie şi câştigarea campionatului. „Deocamdată obiectivul nostru nu este promovarea. Noi vrem să practicăm un fotbal frumos, curat, de calitate, iar la final să ne clasăm pe podium” – a spus domnul Popescu încântat că echipa sa a câştigat cu 4-0 disputa cu Cerna Fârtăţeşti.

  Divizia Onoare – Seria a II-a

Mitică Drăgănescu e nemulţumit de activitatea AJF

Chiar dacă echipa sa, Forestierul Romani, a fost învinsă de Montana Izvorul Rece, nu din acest motiv preşedintele Mitică Drăgănescu era supărat. Domnia sa a anunţat că are o serie de nemulţumiri legate de activitatea AJF Vâlcea, în special de nerespectarea unor promisiuni ale preşedintelui Mihai Persu făcute cu referire la îmbunătăţirea activităţii Subcomisiei de la Horezu.

Divizia Onoare – Seria a III-a

Primarul Cătănoiu crede că Oltul Ioneşti are ghinion

Echipa de pe ultimul loc din Seria a III-a a Diviziei Onoare va continua lupta în campionat până la final având ca obiectiv evitarea ultimului loc al clasamentului. Chiar dacă nu se retrogradează din acest campionat, totuşi ambiţia ioneştenilor este aceea de a nu se clasa pe ultima poziţie, iar un pas în realizarea acestui obiectiv se putea face chiar în etapa trecută, la meciul cu Zorile Scundu. Dacă ar fi învins, Oltul urca un loc în clasament, însă având în vedere că etapa viitoare va avea de înfruntat liderul, e greu de crezut că poate obţine vreun punct. Primarul Ion (Bibi) Cătănoiu ne-a spus că echipa sa a jucat bine contra celor de la Zorile Scundu, dar au ratat foarte mult. „Am avut ghinion cu carul. Am ratat o mulţime de ocazii şi am primit gol în minutele de prelungiri!” – ne-a spus primarul Cătănoiu.

Divizia Onoare – Seria a IV-a

Piovra Lăpuşata poate fi specialista meciurilor egale

Ocupanta ultimului loc al clasamentului, formaţia Piovra Lăpuşata ce este la prima participare în fotbalul judeţean, a avut câteva rezultate spectaculoase şi chiar spera să obţină o clasare undeva în prima jumătate a Seriei. Pentru atingerea obiectivului dorit ar fi trebuit să învingă pe Juventus Roeşti, însă doar o repriză au putut fi superiori jucătorilor din comuna învecinată. În partida disputată la Copăceni cei de la Lăpuşata au condus la pauză cu 2-1, dar n-a fost suficient pentru că, la final, scorul a fost egal, 3-3. Piovra vrea acum şase puncte în următoarele două etape pentru a putea scăpa de ultimul loc.

Incidente, scandaluri, arbitrii scuipaţi şi injurii la Stroeşti

Potrivit unor colaboratori ai publicaţiei noastre, la Stroeşti au fost o serie de incidente la meciul dintre echipa locală, Lera Comerţul, şi oaspeţii de la Cerna Copăceni. Potrivit surselor noastre, neconfirmate oficial, centralul partidei şi alte persoane din cadrul AJF Vâlcea, prezente la meci sau nu, au fost înjurate copios, arbitrul fiind scuipat şi îmbrâncit. Nu ştim cât de grave au fost aceste incidente, însă am aflat că despre ele ştie şi Mihai Persu, preşedintele AJF Vâlcea. Se pare că în această situaţie cazul, extrem de grav – care confirmă înmulţirea violenţelor în fotbalul judeţean – se va judeca de către Comisia de Disciplină de la Rm. Vâlcea, nu la Horezu cum se întâmpla în alte ocazii cu incidente mai puţin grave. Vom reveni cu amănunte.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button