Alte sporturi

Fetele de la CNMB promit sa se revanseze din sezonul viitor

Volei feminin / După un an de „pauză la medalii”,

 

Fetele de la CNMB promit să se revanşeze din sezonul viitor

 

Obişnuiţi de regulă cu medalii la toate competiţiile la care au participat în ultimii ani de zile, soţii Marius şi Nicoleta Mărgărit, antrenorii echipelor de volei feminin de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân”, au avut un sezon 2005-2006 de „tranziţie”. După schimbul de generaţii din vara trecută, cei doi reputaţi profesori vâlceni au adunat un grup nou de tinere jucătoare şi au demarat o muncă temeinică pentru formarea unei noi echipe de aur, cum a fost cea din care-au făcut parte până anul trecut voleibaliste precum Corina Sturzu, Ioana Toma şi altele.

„Anul acesta a fost unul de schimbare a generaţiilor pentru echipele de volei feminin de la CNMB. Am văzut câteva jucătoare talentate, care peste un an sau doi cu siguranţă vor aduce noi medalii la campionatele naţionale pentru liceul nostru”, ne-a spus Marius Mărgărit, directorul adjunct al Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân”.

Pentru a le oferi prilejul să se acomodeze mai rapid cu atmosfera unor competiţii majore, soţii Mărgărit au acceptat şi-n acest an invitaţia venită din partea unei foste eleve a liceului, ajunsă acum în comitetul de organizare al unei celebre întreceri de volei juvenil desfăşurată în oraşul Aquiterme (Italia). Aşa că, precum s-a întâmplat în fiecare din ultimele veri, pe 19 iunie, fetele de la CNMB, însoţite de profesorii Marius şi Mărgărit vor ajunge în Peninsulă şi vor participa din nou la acest tradiţional turneu internaţional.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button