Politica

Sute de semnături false pentru înscrierea PLD la europarlamentare

• pentru 6 „peledişti infiltraţi”, conducerea partidului a formulat plângeri penale

Conducerea organizaţiei Vâlcea a Partidului Liberal Democrat a depus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea mai multe plângeri penale împotriva unor membri de partid care au strâns semnături false de la cetăţeni, în vederea înscrierii PLD pentru alegerile europarlamentare. Potrivit declaraţiilor preşedintelui organizaţiei, deputatul Petre Ungureanu, peste 500 de semnături strânse de 6 membri de partid ridică serioase semne de întrebare vizavi de autenticitatea acestora.

Acuzaţiile lui Popa
Unul dintre cei 6 peledişti împotriva cărora s-au făcut plângeri penale este Dan Liviu Popa, cel care a declarat săptămâna trecută, în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc la sediul PNG Vâlcea, că 243 de peledişti au părăsit partidul pentru a se înscrie în formaţiunea condusă de Gigi Becali. Popa a mai lansat şi o serie de acuzaţii la adresa liderului PLD Vâlcea, Petre Ungureanu, pe care l-a acuzat că a transformat partidul într-un A.F. Mai mult decât atât, Popa a declarat că a dat zeci de milioane de lei la partid, fără a primi în schimb vreo chitanţă.
Infiltraţi de Frâncu în PLD?
Luând act de aceste declaraţii, conducerea PLD Vâlcea a făcut plângeri penale împotriva lui Dan Liviu Popa, atât pentru că acesta a strâns 50 de semnături false, cât şi pentru calomnie. Liderii peledişti au negat vehement că în afară de Popa ar fi plecat cineva din partid, catalogând declaraţiile acestuia ca fiind absurde. Ungureanu chiar a spus că Popa ar avea probleme psihice, recomandându-i preşedintelui PNG Vâlcea, Traian Grănişteanu să scape cât mai repede de acesta. Liderul PLD Vâlcea a lăsat să se înţeleagă că atât Popa cât şi ceilalţi membri de partid pentru care s-au formulat plângeri penale pentru strângerea de semnături false, au fost trimişi de Emilian Frâncu pentru a sabota din interior Partidul Liberal Democrat. „Îi mulţumesc domnului Frâncu că ne-a trimis aceşti oameni şi îi dorim să-i folosească în partid”, a spus Petre Ungureanu în cadrul unei conferinţe de presă.  • O.H.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button