Acasă Liga IV Sanctiuni ale Comisiei de Disciplina ale AJF

Sanctiuni ale Comisiei de Disciplina ale AJF

121
0

Sancţiuni ale Comisiei de Disciplină ale AJF

  Marţi a avut loc şedinţa Comisiei de Disciplină a AJF Vâlcea, ocazie cu care forul condus de Constantin Lazăr a luat în discuţie actele de indisciplină petrecute atât la nivelul Diviziei D, cât şi la Divizia Onoare. În continuare vi le prezentăm fără prea multe comentarii, dar nu înainte de a remarca faptul că, după discuţiile conducerii publicaţiei ARENA cu preşedintele Mihai Persu, relaţia de colaborare cu AJF Vâlcea s-a îmbunătăţit.

Se ştie: pentru galben se stă o etapă

Dan Diculescu de la Olteţul Bălceşti, pentru cumul de cartonaşe galbene în cursul aceluiaşi joc, cu Minerul Berbeşti, a primit 1 etapă de suspendare şi 15 lei noi amendă. El nu va evolua în derby-ul de miercuri, cu Petrodam Măciuca.

Antrenorul govorean a intrat pe teren

Antrenorul de la FC Govora, Gabriel Bîzîc, în partida disputată de formaţia sa cu Cozia Călimăneşti a pătruns pe teren şi a bruscat un jucător al echipei oaspete. Pentru fapta sa, antrenorul govorean a primit din partea Comisiei de Disciplină a AJF 2 etape de suspendare şi 20 lei noi amendă.

Un jucător din tribună a înjurat arbitrul

Jucătorul Nicolae Sticlaru de la Petrolul II Drăgăşani la meciul cu Luncavăţul Popeşti a înjurat arbitrul din tribună, după ce fusese înlocuit. Pentru fapta a fost amendat cu 20 lei noi amendă şi va trebui să stea pe margine o etapă. Astfel, el nu va fi pe teren la meciul echipei sale cu FC Govora.

 

Când nu vede arbitrul e doar avertisment

 

Lui Ion Zamfira de la Luceafărul Pesceana i-a fost reţinut carnetul de observatorul partidei întrucât acesta a constatat că jucătorul echipei gazdă a lovit un jucător al formaţiei AS Şirineasa, gest nesesizat de brigada de arbitri ce a oficiat acest meci. I-a fost acordat doar un avertisment.

 

Echipele de junior bat în retragere

 

Comisia de Disciplină a AJF-ului condusă de Constantin Lazăr anunţă că FC Govora se retrage din campionat la juniori. De asemenea, tot la juniori, la grupa 1991, echipa drăgăşeneană CSŞ Triumf nu s-a prezentat la meciul pe care trebuia să-l dispute cu Flacăra 2005 Horezu şi, în consecinţă au pierdut jocul cu 3-0, urmând să achite AJF-ului şi suma de 25 RON. Cele două cazuri s-au discutat în şedinţa de săptămâna aceasta.