Acasă Liga V CSR Maciuca a pierdut doua meciuri cu 3-0, la „masa verde”

CSR Maciuca a pierdut doua meciuri cu 3-0, la „masa verde”

119
0

Pentru că delegatul echipei n-a respectat regulamentele AJF şi FRF,

CSR Măciuca a pierdut două meciuri cu 3-0, la „masa verde”

  Comisia de Disciplină a AJF Vâlcea a constatat, sesizată de către cei ce verifică rapoartele de arbitraj, că cei de la CSR Măciuca au încălcat unele prevederi regulamentare. Astfel, la jocul CSR Măciuca – Vilarossa Laloşu gazdele nu au folosit un jucător tânăr pe tot parcursul jocului şi pentru acest lucru vor pierde partida cu scorul de 3-0. Tot CSR Măciuca, dar de această dată în meciul cu Victoria Ştefăneşti a folosit un jucător, Valentin Protesaru, în stare de suspendare, acest având 4 cartonaşe galbene. Astfel echipa va pierde şi acest meci cu 3-0 şi în plus, pentru lipsa de atenţie, va trebui să plătească şi amenda de 50 lei noi.

   De ce s-au întâmplat toate acestea? Motivul este simplu: delegatul echipei ori nu are evidenţa cartonaşelor galbene primite de jucători, ori nu ştie ce prevăd regulamentele pe care conducerea clubului le-a votat la Adunările Generale precedente.

Meci de şapte stele la Malaia

Cel mai aşteptat meci pe Valea Lotrului este, desigur, cel dintre Energia şi Lotru Voineasa, unde ambele formaţii îl au ca preşedinte pe Jan Şuţă, dar cu toate acestea pe teren nu e loc de prea multe prietenii între jucători. Ambele formaţii ţintesc victoria. Celor din Malaia le va fi mai greu pentru că le va lipsi Cosmin Popescu, jucător care, pentru injurii la adresa arbitrului în jocul cu Topologul Galicea, a fost sancţionat cu o etapă de suspendare şi 20 RON.

Apar incidente şi la Copăceni

Una dintre cele mai disciplinate echipe din Divizia Onoare, Cerna Copăceni, a ajuns la Comisia de Disciplină după meciul cu Măgura Slătioara. De la aceasta din urmă, jucătorul Andrei Giurea, care a luat două galbene în cursul meciului, a fost amendat cu 20 lei noi şi suspendat pentru două etape. Pentru acelaşi lucru, Nicolae Buleteanu şi Cătălin Luţă de la Cerna Copăceni au luat o etapă şi 10 lei noi amendă de fiecare. Şi delegatul acestei formaţii a fost sancţionat cu 2 etape şi 25 lei noi amendă pentru cuvinte jicnitoare la adresa arbitrului

Viitorul are probleme de lot

După ce Marin Catargiu a primit o sancţiune drastică pentru că a lovit un arbitru într-un meci amical, iată că a apărut o altă indisponibilitate în lotul echipei Viitorul Olanu. Cristian Ştefan a lovit un jucător al echipei Dinamo Rm. Vâlcea cu mingea în faţă şi arbitrului Gheorghe Stanca i-a aplicat o palmă peste ceafă. Pentru aceste lucruri a fost amendat cu 40 RON, iar el va trebui să privească meciurile echipei sale din tribună timp de 4 etape. În runda de săptămâna aceasta, când Viitorul joacă la Topologul Nicolae Bălcescu, gazdele nu-l vor avea pe bancă pe delegatul Liviu Badea, care a protestat la deciziile arbitrului pe care l-a şi înjurat, în meciul cu Oltul Dăeşti. Sancţiunea acordată este de 3 etape suspendare şi 25 lei noi amendă.