Liga II

„Ma deranjeaza atitudinea jucatorilor în teren!”

Directorul general al grupării din Zăvoi, Florin Verigeanu:

„Mă deranjează atitudinea jucătorilor în teren!”

„Verigă” mai spune că nu înţelege de ce în debutul returului echipa nu mai are aceeaşi omogenitate în joc precum în tur

   După un parcurs de excepţie în turul campionatului seriei B2, CSM Rm. Vâlcea nu-şi regăseşte cadenţa în debutul părţii secunde. Astfel, trupa lui Adrian Furnică nu a cunoscut deocamdată victoria, deşi la fel de adevărat e că nici nu au pierdut, după acel 0-0 la Ploieşti, cu Astra, următoarele meciuri ale municipalilor încheindu-se cu acelaşi scor: 1-1. Sâmbătă gruparea vâlceană caută prima victorie în retur, cu Petrolul Ploieşti.

 

Probleme medicale

 

Într-o discuţie avută cu directorul general al clubului vâlcean, Florin Verigeanu, am aflat că sunt deja două probleme medicale în lot. E vorba de Georgescu, cel care are menisc şi pentru el sezonul e compromis, şi Balaci, care s-a reaccidentat la meciul de la Motru şi va lipsi de pe teren cel puţin o lună. Fiind o întâlnire importantă pentru echipă, Verigeanu recunoaşte că şi prima pentru victorie ar putea fi suplimentată. „Poate nu e prea bine că au intrat în cantonament de marţi, dar toată această supărare a băieţilor s-ar putea compensa cu prime mau mari în cazul victoriei cu Petrolul. Asta depinde doar de ei.

 

„Trebuie să «moară» pe teren!”

 

Multă lume a acuzat modul cel puţin de neînţeles în care „municipalii” au abordat în special meciul cu Inter Gaz de acasă. Şi „Verigă” are aceeaşi părere: „Nu mă deranjează egalul până la urmă se mai întâmplă, însă nu sunt de acord şi nu înţeleg atitudinea lor în teren. Păi, să-i fi văzut pe cei de la Mioveni cum au jucat cu Unirea Urziceni! Dom’ne, şi-au dat viaţa pe teren. Jos pălăria. Şi uite că au câştigat deşi au jucat repriza a doua în zece oameni. Ei, aşa da atitudine, nu ca la unii băieţi ai noştri care parcă erau la meciul cu Inter Gaz la discotecă!”. Tocmai de aceea, Florin Verigeanu crede că nu victoria cu gruparea bucureşteană rezolva problema. „Să spunem că am fi câştigat cu Inter Gaz. Înscria Savu din penalti. Ei, şi?! Nu asta era soluţia, poate era o victorie mincinoasă. Câştigam, luam trei puncte şi atât. Dar fondul problemei rămânea şi se acutiza. Aşa, măcar ştim unde e buba şi trebuie să lucrăm acolo.

 

 Se aşteaptă „explozia” marca Pena

 

Verigeanu a venit ca preşedinte la CSM din acest retur. Însă nu e deloc mulţumit de atmosfera din vestiar şi din teren. „Nu ştiu, joacă de câteva etape împreună, parcă de vreo18, nu-i aşa? Ei, şi totuşi, nu-i mai înţeleg, parcă erau mai uniţi în tur ca acum. Parcă s-ar fi întâlnit ieri şi ar fi jucat azi primul meci”. În fine, deşi Ciortan este singurul marcator al echipei vâlcene în ultimele două partide, „Verigă” spune că are încredere în toţi cei patru atacanţi din lot. „Toţi sunt valoroşi. Aştept încă «explozia» de la Pena, un jucător cu experienţă care cred că în scurt timp va sparge gheaţa şi-şi va demonstra valoarea”, spune Verigeanu.

Ionel GEREA

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button