Acasă Sus/Jos Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

213
0

• În cele trei zile cât Artimon a părăsit Zăvoiul, numele fostului fotbalist craiovean Ştefan Nanu, care a jucat o perioadă şi în Olanda, la Vitesse Arnhem, a fost avansat ca o soluţie bună pentru banca tehnică a grupării vâlcene Aşa cum se cunoaşte, ultima oară, Nanu a pregătit echipa Poiana Câmpina, cu care a avut rezultate bune un sezon, însă ulterior lucrurile au început să cam scârţâie şi a fost nevoit să plece. Se pare că zvonurile legate de numirea lui Nanu s-au datorat faptului că acesta îşi petrece foarte mult timp prin Râmnic. Adevărul e că nu pentru a pândi un post de antrenor în Zăvoi, ci pentru că fiica lui face handbal la Chimia.

• Se aude că fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor din cadrul FRF, vâlceanul Gheorghe Constantin ar putea fi eliberat din închisoare în zilele următoare. Costică-Vâlcea ar putea beneficia de clemenţa Tribunalului Piteşti, care va ţine cont de starea de sănătate precară a inculpatului.

• Eşecul suferit de Ghecon Lăpuşata în primul meci din actualul sezon al Ligii a III-a (0-2 chiar pe teren propriu cu FCM Târgovişte), „a dat apă la moară” celor care susţin că trupa sponsorizată de deputatul Dan Mazilu nu va face prea mulţi pureci la acest nivel competiţional. Ba mai mult, unii susţin că fosta campioana judeţeană se va retrage până la urmă chiar şi din campionat.

• După ce a acuzat AJF-ul şi arbitrii că au contribuit la câştigarea campionatului de către Ghecon Lăpuşata, finanţatorul echipei Dinamo 2007 Rm. Vâlcea, Laurenţiu Mustăţea, a avut în această vară şansa de a face saltul în Liga a III-a. La câte locuri au fost libere, dacă ar fi dorit să promoveze cu adevărat în eşalonul superior, aşa cum s-a bătut cu pumnii în piept la celebrul meci cu Ghecon de la Fârtăţeşti, nu ar fi fost o problemă prea mare ca Dinamo să fie acceptată alături de celelalte două grupări vâlcene în Seria a IV-a. Acolo au ajuns până la urmă şi echipe care au pierdut meciul de baraj, precum Sportul Vişina Nouă şi Triumf Bârfa. În condiţiile date, scandalul creat la „finala campionatului” de Mustăţea, atunci când a mers până acolo încât a retras echipa de pe teren, pare a fi unul premeditat, care nu-i face deloc cinste.

• Sponsor la două echipe, un om de afaceri vâlcean se pare că are adesea tendinţa de a „înflori” cifrele atunci când vine vorba de bani. În iarnă, când şi-a dus jucătorii în cantonament într-o frumoasă staţiune din Rm. Vâlcea, afaceristul a spus că a cheltuit 140 de milioane de lei, însă suma se pare că nu e deloc reală. Altfel, nici în cazul echipamentului de joc pe care s-a lăudat că l-a achiziţionat direct din Italia, personajul nostru nu a avut dreptate, acesta fiind procurat de la un bişniţar de mâna a doua.