Acasă Auto-Moto Bucurie: Noul Polo a sosit la Vâlcea!

Bucurie: Noul Polo a sosit la Vâlcea!

163
0

Vineri, 21 aug.2009, echipa Nurvil Volkswagen a oferit vâlcenilor, aşa cum i-a obişnuit de-a lungul timpului, bucuria sosirii noului model Volkswagen Polo

La parterul River Plaza Mall din Rm. Vâlcea, lângă maşina expusă, evenimentul a fost punctat de copiii încântaţi de baloanele colorate primite şi de invitaţiile la drive test înmânate tuturor clienţilor Mall-ului de la orele prânzului. Mirel Aspriţa, directorul de vânzări Nurvil Volkswagen concluzionează: Noul Polo. Pregătit pentru o nouă clasă. Cu un pas înaintea vremurilor. Da, este adevărat. Noul Polo. Mai puţine detalii inutile – linii mai puternice şi mature. Noul Polo a câştigat semnificativ la capitolul caracter şi prin caroseria mai aerodinamică.

Expresia exigenţelor ridicate. Diverse variante de propulsie. Polo dispune de 3 linii de echipare (trendline, comfortline, highline) şi 6 motorizări (3 diesel, 3 benzina) în prima fază, urmând ca spre sfârşitul anului să mai apară 2 motorizări (1.2 TSI/ 105 CP şi 1.4 TSI/ 170 CP). Ca element special de atracţie, pentru noul Polo este utilizată pentru prima dată noua generaţie de propulsoare diesel Common-Rail. Punctul de plecare este reprezentat de exemplu de motorul TDI de 1,6 litri care dezvoltă 77 kW (105 CP)*. Acesta se remarcă prin sistemul foarte eficient de injecţie a motorinei, cu un consum redus de carburant în condiţiile unei puteri deosebite, respectând totodată şi cerintele normei Euro 5.
(* Consum de carburant: urban 5,1 l/100km, extraurban 3,6 l/100 km, combinat 4,2 l/100 km, emisii CO2 în regim combinat:109 g/km).

Mai multă siguranţă: Cu noul Polo, siguranţa atinge nivelul clasei superioare; avem cinci stele conform noilor standarde mult mai stricte şi mai detaliate pentru testele EuroNCAP. Noul Polo dispune  în versiunea standard de echipare de: ESP (programul electronic de control al stabilitatii), ABS cu sistemul de asistenţă la pornirea în rampă, de un sistem foarte eficient de airbag-uri, inclusiv un airbag combinat pentru zona capului şi a toracelui (integrat în spătarele scaunelor faţă), sa.
Mici detalii în stil mare. Noul Polo demonstrează ce poate însemna cu adevărat dimensiunea. Astfel, oferă mai mult spaţiu la interior.

La categoria dotăilor speciale se remarcă alte elemente speciale de confort. În timpul deplasării, afişajul multifuncţional prezintă informaţii suplimentare relevante. Pentru a asigura nu doar vizibilitatea, ci şi controlul asupra tuturor elementelor, un bloc de taste la nivelul volanului multifuncţional permite, printre altele, selectarea posturilor de radio şi a pieselor muzicale.
Preţul de pornire este de 8.867 euro fără TVA, 10.552 euro cu TVA. (Motorizare: 1.2/60 CP, Consum mixt (l/100 km): 5,5, emisii CO2 (g/km): 128
Nurvil te aşteaptă să te convingi de toate aceste lucruri pe parcursul unui drive test. Vino acum la showroomul Volkswagen din Rm. Vâlcea, Râureni 38, telefon 0250 703 630, www.nurvil.ro!

Sursa: Nurvil Rm. Vâlcea, Departament Marketing Volkswagen