Diverse

Primarul din Cîineni, student la a patra facultate

INEDIT. Tată a 11 copii, Nicolae Fetelea adoră statutul de licenţiat

Primarul localităţii Câineni este deţinătorul mai multor recorduri mondiale sau naţionale. Nu neapărat pentru că aşa ar fi vrut, ci pentru că, de cele mai multe ori, aşa s-a nimerit. Personaj controversat, Nicolae Fetelea nu s-a ferit niciodată de presă. Din contră, omul declară ori decâte ori are ocazia că jurnalismul a fost mereu o mare dragoste pentru el. De altfel, omul îşi datorează în bună măsură reputaţia tocmai presei, chiar dacă aceasta l-a urcat sau coborât.

Puţină lume ştie că primarul din Câineni este, la cei peste 50 de ani ai săi, student la cea de-a patra facultate. Mai exact, la Administraţie Publică, în cadrul Universităţii „Alma Mater” din Sibiu. Până acum, el a obţinut licenţele în psihologie, drept şi jurnalism. Dacă-l întrebi ce l-a apucat să facă atâtea facultăţi, îţi răspunde mândru: „Vreau să fiu etalonul copiilor mei”. Şi slavă Domnului, are pentru cine să fie! Şi pentru că aşchia nu sare departe de trunchi, una dintre fiicele sale este studentă în anul III la Facultatea de Litere a celebrei Universităţi Oxford. Fata este plecată cu bursă în Anglia şi este mândria tatălui ei. „Nu-mi place să mă laud, că după aia iar zice lumea că s-a apucat Fetelea să se dea mare. Las faptele să vorbească”, spune primarul. Recent, Fetelea a fost în vizită la o altă fiică, stabilită de vreo 4 ani în Germania. „Am fost la botezul copilului. Fata mea e căsătorită cu un băiat din Cisnădie şi se descurcă foarte bine în Germania. Ce i-am dus cadou? Păi mi-a dat ea nişte bani! Eu i-am dus un trusou, cum se obişnuieşte”, mai spune Fetelea.
Primarul din Câineni este singurul din întreaga lume care are… 11 copii! În urmă cu câţiva ani, când avea doar 10 dar era tot recordman absolut, Fetelea a devenit vedetă peste noapte într-un tabloid naţional. Pentru că în ziar a apărut şi numărul său de telefonul, omul a devenit un adevărat Casanova autohton. „M-au sunat peste 5.000 de femei! Ceva de speriat. Eu sunt însă un bărbat fidel. Nu mi-am înşelat niciodată soţia. Sunt căsătorit cu ea de 25 de ani şi e icoana vieţii mele. O iubesc foarte mult”, spune primarul din Cîineni.
• Octavian HERŢA

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button