Liga II

CSM-ul îsi tine jucatorii în priza cu amicale

Până la reluarea competiţiilor oficiale

 

CSM-ul îşi ţine jucătorii în priză cu amicale

* miercuri a învins pe Genesis Brezoi, sâmbătă înfruntă Sibiul

   După ce FRF a decis întreruperea temporară a Diviziei B, din cauza condiţiilor atmosferice, existente mai ales în Moldova, oficialii Clubului Sportiv Municipal au purces imediat la găsirea unui adversar pentru un meci amical cu trupa pregătită de Adrian Furnică şi Cristian Lazăr. Savu şi compania au întâlnit miercuri, 15 martie, la Călimăneşti, divizionara C vâlceană FC Genesis Lotru Brezoi, în faţa căreia s-au impus cu 2-0, scor stabilit încă de la finele primelor 45 de minute de joc. Golurile „municipalilor” au fost înscrise de Câmpeanu şi Murineanu, ultimul din penalti. Tehnicianul Adrian Furnică a introdus pe teren cea mai bună formulă posibilă: Rusandu – Dumitru, Raicu, Cumpănaşu, Cercel – Bolcu, Georgescu, Savu, Murineanu – Pena, Câmpeanu. Au mai jucat: Mihalache, Stanca, Bier, Balaci, Roşca, Chiriţă, Lepădatu, Lazăr, Nica, Moţ şi Ciortan.

Sâmbătă, amical cu FC Sibiu

  Preşedintele Alin Trandafir ne-a informat că sâmbătă, 18 martie, CSM-ul va susţine o altă partidă amicală, adversara fotbaliştilor vâlceni fiind, mai mult ca sigur o colegă de eşalon, FC Sibiu, ocupanta ultimei poziţii din Seria a II-a a Diviziei B. Încă nu se ştie însă locul unde va avea loc acest meci. „În cazul în care terenul din Zăvoi va fi bun de joc, meciul va avea loc acolo, în acelaşi interval orar la care era programat şi meciul de Divizia B, adică de la ora 11.00. Dacă gazonul nu va fi practicabil, atunci probabil că vom merge să jucăm la ei, la Sibiu”, a spus Trandafir. Săptămâna viitoare, cel mai posibil marţi, 21 martie, „municipalii” intenţionează să dispute o altă partidă de pregătire, dar de data aceasta cu o echipă din Vâlcea, al cărui nume va fi stabilit în zilele următoare.

Memoriu în „cazul Costea”

Pentru că nu au încasat până acum nici un şfanţ din transferul lui Florin Costea la Univ. Craiova, oficialii CSM-ului au făcut un memoriu la Federaţie în care au sesizat acest aspect. Aflat în această săptămână pe ordinea de zi a Comisiei pentru Statutul Jucătorului din cadrul FRF, memoriul vâlcenilor a fost deocamdată amânat pentru o dată ulterioară.

Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button