Acasă Bârfe Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

141
0

• AJF Vâlcea încă nu a anunţat exact data la care vor avea loc viitoarele alegeri pentru funcţiile de conducere. Cel mai avantajat de întârziere va fi, desigur, vicepreşedintele Viorel Neacşu, căruia mandatul de 4 ani îi expiră în mod normal în luna august a acestui an.

• Deşi Pintilie se laudă că de când conduce destinele fotbalului judeţean curge numai lapte şi miere, că s-au făcut scutiri la taxe, iar echipele beneficiază de unele facilităţi (prietenii ştiu de ce!) am observat că amenzile acordate pentru indisciplină au cunoscut o creştere semnificativă. Păi de unde să-şi încaseze şi AJF-iştii salariile, nu cumva tot de pe spinarea echipelor pe care le joacă pe degete, aşa cum vrea „talibanul” şi gaşca lui?

• Au apărut deja primele critici la adresa lui Teo Ţarălungă, cel numit de Pintilie în locul lui Viorel Dina în funcţia de şef al Comisiei de Competiţii din cadrul AJF Vâlcea. „Se vede că nu este obişnuit cu această muncă. Nu cunoaşte exact nici numele echipelor care sunt angrenate în competiţie. Abia le silabiseşte. Avem tot respectul pentru cariera sa fotbalistică, anume cea de jucător sau de observator, dar se vede că funcţia de şef al Comisiei de Competiţii nu i se potriveşte. Nu va sta prea mult!”, ne-a spus un delegat din Liga a V-a.

• Oficialii unei grupări din Liga a IV-a s-au plâns zilele trecute că la Comisia de Disciplină din cadrul AJF Vâlcea s-au făcut unele abuzuri în ceea ce priveşte modul cum sunt acordate amenzile. Astfel, pentru fapte asemănătoare, doi jucători aparţinând unor grupări poziţionate la poli opuşi în clasament au primit sancţiuni cu totul diferite. Se pare că la mijloc ar fi vorba de grija pe care Pintilie o are pentru „a stârpi ambiţiile prosteşti” ale unor delegaţi potrivnici, care nu mai văd cu ochi buni rămânerea „talibanului” în fruntea AJF.

• Oltchim s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, iar suporterii aşteaptă sfârşitul acestei săptămâni, atunci când se va afla cu cine vor juca vâlcencele în penultimul act al competiţiei. În rândul specialiştilor din handbalul românesc părerile sunt însă deja clare în această privinţă. O „dublă” cu Hypo Viena nu s-ar juca probabil doar pe teren, ştiute fiind încrengăturile magnatului Gunnar Prokop, aşa că ar fi de preferat un duel cu campioana Danemarcei, Viborg HK.