Liga V

Pietrarenii nu mai vor observatori

Pentru că nu reflectă întocmai cele petrecute la teren

Pietrărenii nu mai vor observatori

  Arena Pietrari, la fel ca majoritatea echipelor ce sunt înscrise în acest eşalon, cel al Diviziei „Onoarea”, este o grupare pentru care fotbalul înseamnă doar plăcere. Chiar dacă poate, undeva într-un colţ este ascunsă şi dorinţa de a face performanţă, jucătorii de fotbal, şi nu fotbaliştii, îşi cunosc, în general, limitele. Cât de sus ai putea ajunge cu o echipă comunală? Maxim până la Divizia D. Rare sunt cazurile când grupări astfel formate ajung la un nivel calitativ mai înalt. Însă este de apreciat până şi această dorinţă de a juca fotbal într-un mediu organizat. Pentru că acest lucru presupune anumite sacrificii. La Pietrari, până acum şi-au adus aportul financiar o parte din jucători, care reprezintă, de altfel, şi conducerea echipei. Preşedintele grupării – Elvis Apostolescu, vicele – Remi Brabete şi secretarul – Robert Albu, se vor baza în acest an şi pe sprijinul Primăriei. Pentru că în urmă cu ceva timp a avut loc o şedinţă la primăria din Pietrari în care consilierii şi toţi cei abilitaţi au promis că în acest an vor acoperi în mare parte cheltuielile necesare pentru ca Arena Pietrari, singura formaţie rămasă în comună după desfiinţarea grupării Flacăra Pietrari sau, mai bine zis, fuzionarea cu Arena Pietrari, dacă ţinem cont că majoritatea jucătorilor au „migrat” către aceasta din urmă, să continue să existe. Mai sunt nişte restanţe pe care vor trebui să le plătească tot vechii susţinători financiari ai echipei.
Diriguitorii acestei grupări cred că au o echipă bună, cu 7-8 jucători între 18 şi 20 de ani care pot face oricând faţă la „D”, cum ar fi Cosmin Cîrţală, Bogadan Avanu, Bogdan Tîlciu, Alexandru Florescu, Adrian Chelaru, Marin Şubrescu şi alţii. Le-ar mai trebui un portar şi ar face faţă cu bine la acest nivel. Ei şi-ar dori, dacă se poate, să termine chiar şi pe primul loc în serie. Însă sunt conştienţi că în acest moment există echipe mai potente atât financiar, cât şi valoric, iar în viitorul apropiat este greu de crezut că fotbalul din comună ar putea reveni în eşalonul de elită judeţean. Referitor la prima parte a campionatului, pietrărenii au un regret, acela că au pierdut uşor nişte meciuri în urma cărora au „prins” doar locul 8 la finalul turului, deşi ar fi putut termina imediat sub podium, pe locul 4. 
La final, supărată pe o parte din arbitrajele de care a avut parte gruparea din seria a II-a şi lipsa sancţiunilor împotriva „fluieraşilor”, conducerea Arenei Pietrari ne-a expus rugămintea lor pentru Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vâlcea: „la meciurile desfăşurate pe teren propriu să nu ne mai trimită observatori pentru că oricum nu reflectă nimic din cele petrecute la teren. Vin doar în excursie”. 
 Simona SIMA

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button