Caleidoscop

Zvonuri (ne)bune de luat în seama

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

 

   * Mai mulţi jucători care fac tuşa pe la Oltchim şi CSM se gândesc serios să se transfere la AFC Genesis Lotru Brezoi. Unii sunt dispuşi chiar să li se înjumătăţească veniturile, dar să fie siguri de ele. Din acest motiv chiar se mai şi reclamă unul pe celălalt la antrenor, sau cel puţin aşa spun gurile rele. Noi nu credem, aşa că aşteptăm declaraţii oficiale de la Brezoi, ba chiar şi o conferinţă de presă. Aşa ar face un club care se respectă. Iar CSM-ul n-au mai făcut de anul trecut o astfel de conferinţă, deşi unii zic că ar fi fost o întâlnire cu presa, dar la secret, să nu aflăm noi.

   * Abia scrisărăm de CSM, că ne-a şi sunat o voce blondă, simpatică foc, şi ne-a anunţat. Vineri, adică în ziua apariţiei pe piaţă a publicaţiei noastre, de la ora 13.45, la stadion, Clubul Sportiv Municipal organizează o conferinţă de presă. Mai multe amănunte – incendiare, dezvăluiri de senzaţie şi scandaluri de corupţie nedovedite – vă vom oferi în ediţia noastră de marţi. Nu rataţi Arena, pentru că nici nu ştiţi ce pierdeţi! – ar spune un celebru realizator de emisiuni televizate

   * Nici nu se instală bine în funcţie la AJF, că Mihai Persu are deja de aplanat câteva conflicte interne. Cică domul Ion Boharu a fost călcat pe bătături de Zăpadă şi nu mai vrea să treacă pe la Sală. I-a lăsat baltă, să se descurce dacă sunt deştepţi. Demetrescu ar fi de părere că, dacă Boharu nu mai vine pe la AJF, ar fi pagubă-n ciuperci. Noi îi rugăm să se certe, să ne dea subiecte de scandal, ba chiar să se ia şi la bătaie, dar numai atunci când avem aparatul foto la noi.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button