Politica

Adrian Panduraşu creează noi locuri de muncă pentru tineri în firmele sale

• În curând, liderul TNL Vâlcea va deschide la Râureni un nou centru comercial, unde vor fi angajaţi alţi peste 50 de tineri

Adrian Panduraşu, liderul TNL Râmnicu Vâlcea şi patronul grupului de firme Govora Com şi Vartex Producţie, continuă să investească masiv în municipiu. În data de 25 octombrie, tânărul om de afaceri liberal va inaugura un nou centru comercial, în zona Râureni. Potrivit directorului comercial al societăţii Govora Com, Iulian Burghela, investiţia se ridicată la circa 20-25 de miliarde lei vechi, iar centrul, axat în special pe activităţi legate de depozitarea şi comercializarea materialelor de construcţii, se va întinde pe o suprafaţă de aproximativ 4.600 mp.

Partea şi mai bună a acestei afaceri este că va duce la crearea a cel puţin 53 noi de locuri de muncă. În ultimii ani, firmele lui Adrian Panduraşu s-au dezvoltat datorită unei politici de reinvestire a profitului. În prezent, în societăţile sale sunt angajaţi sute de tineri din Râmnic, dar şi din localităţile limitrofe. 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button